Pugačovas ģimenē sēras: miegā no dzīves aizgājis nozīmīgs ģimenes cilvēks

Allas Pugačovas radinieki ziņoja par sēru vēsti, kura notikusi vien nesen. Allai Pugačovai, kura pērn kopā ar vīru un bērniem emigrēja uz Izraēlu, Krievijā bez vecākās meitas Kristīnas Orbakaites ģimenes ir arī citi radinieki.

Mēs runājam par Primadonnas jaunākā brāļa dēlu un mazbērniem, kurš n.o.m.i.r.a 2011. gadā. Pēc mīļotā n.ā.v.es dziedātāja aktīvi piedalījās sava brāļadēla Vlada liktenī, jo īpaši tāpēc, ka viņa dzīve nebija veiksmīga.

Jaunais vīrietis apprecējās ar Viktoriju Fadejevu, kļuva par tēvu, taču nevarēja spēlēt vīra un ģimenes galvas lomu. Kopā ar sievu viņš kļuva atkarīgs no nelegālām vielām, un pati dīva ar visiem spēkiem centās viņu atbrīvot no šīs kaitīgās atkarības.

Vlads un Viktorija galu galā izšķīrās, pēc tam Fadejeva pārcēlās atpakaļ uz dzimto pilsētu, kur viņa dzīvoja vēl nesen. Viņi stāsta, ka Allas Borisovnas bijusī vedekla atradusi spēkus atteikties no n.e.l.e.g.ā.l.ā.m vielām, taču viņas veselība, acīmredzot, jau bija neatgriezeniski iedragāta, un tā rezultātā Pugačovas ģimenei radās nepatikšanas.

Lasi vēl: “Kādas izmaiņas tavā dzīvē notiks tuvākajā nākotnē?”; Izvēlieties maģisko simbolu

Viktorijas radinieki intervijā StarHit sacīja, ka Fadejeva pēkšņi nomira 48 gadu vecumā. Viņa atstāja divus bērnus: vecāko atvasi un dēlu Jevgeņiju, kurš dzimis laulībā ar Primadonnas brāļadēlu un tagad tiek audzināts citā ģimenē.

“Viņa nomira miegā. Sirds apstājās” – Viktorijas draugi dalījās.

 

Leave a Comment