“Likteņa palīgi”; kas padara cilvēkus, kas dzimuši zodiaka zīmju krustpunktā, unikālus

Kādas ir skaitļos dzimušo horoskopa pārstāvju izcilās īpašības, Saulei pārejot no vienas zīmes uz otru. Lielākā daļa cilvēku, kuri kādreiz ir interesējušies par astroloģiju, zina, kādā zvaigznājā viņi ir dzimuši. Bet ir tādi, kuriem ir grūtības noteikt zodiaka zīmi.

 

Tātad “tīrie” cilvēki, kuru piederība vienai vai otrai zodiaka zīmei jautājumus nerada, ir tie, kuri dzimuši no 1.-18. Pārējie ir zodiaka pārejas zīmju pārstāvji.

 

Mežāzis-Ūdensvīrs (no 19. līdz 22. janvārim)

Šādi cilvēki mēdz dzīvot neparastu dzīvi. No vienas puses, viņus raksturo Ūdensvīra sapņainība un izteiksmīgums, no otras puses, viņi ir gatavi iet līdz galam un sasniegt savus mērķus, kā īsts Mežāzis. Tie ir garastāvokļa cilvēki, tāpēc nebrīnieties, ja viņi pēkšņi aizmirst par tikšanos vai atceļ to, ja uzskata, ka ieguvums no saziņas ar jums būs mazs.

Ūdensvīrs-Zivis (no 19. līdz 21. februārim)

Šajos datumos dzimušie ir īsti novatori. Viņus ietekmē Zivju fantāzija un Ūdensvīra drosme. Viņi nebaidās pielietot jaunu pieredzi savā darbā, kā arī ir gatavi palīdzēt citiem radoši risināt problēmas. Šī zvaigznāju krustojuma pārstāvjiem ir augsts intelekts, taču ar tā adekvātu izmantošanu ir nelielas grūtības. Bieži vien šādi cilvēki pārvērtē savas iespējas vai, gluži pretēji, netic sev un padodas pirms laika.

Zivis-Auns (no 19. līdz 23. martam)

Šīs smailes pārstāvji ir sapņaini revolucionāri. Īsts degošs maisījums, kuru nav tik viegli kontrolēt. Šādiem cilvēkiem bieži ir emocionāli sabrukumi, viņiem ir ļoti grūti iziet uz kompromisu. Viņi ir ļoti prasīgi pret sevi un citiem, bet šajā krustojumā dzimušie veido līderus, kas spēj novest savu komandu vēl nebijušos augstumos.

Auns-Vērsis (no 19. līdz 22. aprīlim)

Šajās dienās dzimušie izceļas ar varas slāpēm, nesamierināmu vēlmi iegūt visu pasauli, kā arī prot ziedot personīgo sabiedrības labā. Turklāt šādiem cilvēkiem ir izveidojusies īpaša nojauta uz “īsto brīdi”, tāpēc viņiem vienmēr ir nauda. Bet tas, ko es vēlētos novēlēt, ir atrast īstus draugus, kuri ir gatavi sekot jums ugunī un ūdenī.

Vērsis-Dvīņi (no 19. līdz 23. maijam)

Šīs locītavas pārstāvji ir neticami burvīgi. Lielāko daļu uzvaru viņi gūst uz trešo pušu rēķina. Viņi ir gatavi iet pāri galvām, taču nekad neklausīs labos padomos. Tomēr šie cilvēki ir ļoti atsaucīgi. Ja mīļotais cilvēks lūgs viņiem palīdzību, viņš darīs visu iespējamo un neiespējamo, taču novērsīs briesmas. Viņu spēja manipulēt ar citiem ļauj neuztraukties par finansiālām problēmām.

Lasi vēl: “Ir cilvēki, kuriem oficiāla laulība ir bīstama..”; Zodiaka zīmes kurām laulības apliecība ir pats pēdējais mērķis, uz kuru jātiecas

Dvīņi-Vēzis (no 19. līdz 23. jūnijam)

Neticami praktiski cilvēki. Šķiet, ka šīs smailes pārstāvjiem ir atbilde uz jebkuru jautājumu. Zinātkāre ir viņu galvenā unikalitāte. Ar viņiem nekad nav garlaicīgi. Šajos datumos dzimušie viegli pielieto zināšanas, tāpēc nekad necieš no vientulības. Jā, ģimenes dzīvē viņi var atļauties dažus vardarbīgus skandālus, bet tikai tāpēc, ka zina, kā stress var uzliesmot kaislībā.

Turpini lasīt, kuras ir pārējās pārejas zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment