”Latvijas pasts” izziņo ļoti fantastiskus jaunumus, gan klientiem, gan pārējiem iedzīvotājiem! Tas ir tas, ko gaidījām!

Kā informēja “Latvijas pasta” valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare, uzņēmums pārskatāmā nākotnē plāno pievērst uzmanību darbības veikšanai tirdzniecības centros. Šāds paziņojums izskanējis otrdien intervijā.

Viņa norādīja, ka “Latvijas pasts” vēlas, lai pasta nodaļas strādātu pagarinātu darba laiku un nodrošinātu to pakalpojumu ērtu pieejamību arī personām ar pārvietošanās ierobežojumiem.

Līdz ar to topošā stratēģija paredz pasta nodaļu izveidi tirdzniecības centros, kā norādīja Krauze-Čebotare. Viņa skaidroja, ka tirdzniecības centri ir ērtāk sasniedzami pat ar sabiedrisko transportu, turklāt tie darbojas gan sestdienās, gan svētdienās.

Turklāt Krauze-Čebotare uzsvēra uzņēmuma “Latvijas pasta” topošās darbības stratēģijas izstrādi, kas prasa saskaņošanu ar visām atbildīgajām iestādēm. Tostarp viņa norādīja, ka ir piešķirts apstiprinājums pakomātu tīkla paplašināšanai.

Līdz ar to “Latvijas pastam” Latvijā būs vērojams pastiprināts paku pieplūdums, tādējādi pozicionējot mūs kā vadošo tīklu, kas nākamgad pārspēj konkurentus,” skaidro uzņēmuma vadītājs.

Lasi vēl: Ģimene paziņo sēru vēsti: 68 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris pēc smagas cīņas ar slimību

Iepriekš izskanējis, ka “Latvijas pasta” finanšu apgrozījums iepriekšējā gadā veidoja 100,009 miljonus eiro, kas liecina par 5,1% kritumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, kā arī uzņēmums guva peļņu 2,21 miljona eiro apmērā pretstatā. par zaudējumiem, kas radušies iepriekšējā gadā.

“Latvijas pasts” nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma galvenā misija ir sniegt visaptverošus pasta pakalpojumus, papildus komercpārvadājumu, kurjerpasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumu sniegšanai. “Latvijas Pasts” ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā aptuveni 2500 darbinieku.

Leave a Comment