Latvijā noticis skumjš negadījums: Diemžēl cietušajam nebija nekādu cerību izdzīvot šajā situācijā

Nesen Latviju pāršalca bēdīga ziņa par kādu Olaines iedzīvotāju, kuram diemžēl tika atņemta dzīvība. Cietušā vīrieša ģimene joprojām nesaprot kā tas varēja notikt. 

Divu ceļu krustojumā kravas automašīna uzbrauca velosipēdistam, atstājot viņu bez izredzēm izdzīvot. Trūkst pierādījumu, lai noteiktu šīs traģēdijas patieso cēloni.

Tuvinieki pēc ģimenes locekļa nāves ir šokā un cer, ka izmeklēšana tiks ātri pabeigta, taču nāves apstākļi joprojām ir neskaidri. Policija aicina aculieciniekus.

Bojāgājušā vīrieša meita stāsta, ka tēvs nepārprotami braucis pa Rīgas ielu, kas ir galvenais ceļš. Viņš bija ceļā uz mājām no fermas, kur katru dienu baro vistas. Viņa somā tika atrasta vistu barība.

Lasi vēl: Divas kļūdas, kuras noved pie tukša maciņa; ievēro šos likumus un nauda plūdīs kā no pārpilnības raga!

Negadījumā bojā gājušā vīrieša tuvinieki uzskata, ka viņš ar velosipēdu braucis pa galveno ceļu, nemainot trajektoriju, un kravas automašīnas vadītājam viņam vajadzēja dot ceļu. Ir daudz liecību par citu scenāriju.

Sieviete cer, ka kāds viņai palīdzēs ar videokameru ierakstiem. Netālu atrodas rūpniecības objekti un augstas drošības sakaru tornis, un autovadītāji tiek aicināti atsaukties uz tiem.

 

Leave a Comment