Latviešu blogeris ieskicē scenāriju Eirovīzijā, lai Dons spētu uzvarēt: ”Viņš parādās, plīvojot gariem lokainiem princešu matiem”; Dons sniedz savu atbildi

Latviešu blogeris ”TikTok” platformā ieskicē scenāriju Eirovīzijā, lai Dons spētu uzvarēt: ”Viņš parādās, plīvojot gariem lokainiem princešu matiem”. Pēc laika arī pats mūziķis Dons sniedza savu atbildi uz šo ideju. 

“Supernovas” nacionālās atlases finālā par uzvarētāju kļuva mūziķis Dons, izpelnoties privilēģiju pārstāvēt Latviju prestižajā konkursā ”Eirovīzija 2024” Zviedrijā.

Dons triumfēja kā labākā izvēle gan skatītāju, gan žūrijas vidū, izraisot strīdīgu diskusiju par viņa priekšnesuma piemērotību, lai pēc ilgstošas ​​prombūtnes atkal rezonētu Eiropā.

Daudzi zem Dona mūzikas video apgalvo, ka šis priekšnesums esot par garlaicīgs lielajai Eirovīzijas skatuvei. Pietrūkst kādas odziņas vai kāda krāšņuma. Tomēr daudzi apgalvo, ka priekšnesums ir labs un mierīgs.

Lūk, dziesma ar ko Dons uzvarēja ”Supernova”: 

Lasi vēl: Laimes gads! 5 veiksmīgākās ķīniešu zodiaka zīmes 2024. gadā saskaņā ar Mēness kalendāru

Arī kāds latviešu blogeris savā ”TikTok” kontā atklāj emocijas noklausoties dziesmu un redzot priekšnesumu. Arī viņš uzskata, ka ar šādu garlaicīgu priekšnesumu Latvijai Eirovīzijai neiekļūt finālā.

Tomēr viņš ar humoru sniedz dažādas idejas kā Dona priekšnesumu izkrāšņot uz lielās Zviedrijas skatuves.

Dziesmai “Hallow” nav ne vainas, taču tikai ar stāvēšanu un sēdēšanu uz skatuves tomēr ir par maz , lai iekļūtu finālā. “Tikai mēs zinām, ka mūziķis Dons kādreiz bija seksīgs. Eiropai viņš ir vienkārši plikpaurains pusmūža vīrietis,” stāsta blogeris Silavs.

Latviešu blogeris kā lielisku piemēru min latviešu dziedātāju Mariju Naumovu, kurai “gājiens ar drēbēm” atnesa pirmo vietu Eirovīzijas konkursā. “Tas pats, tikai ar parūkām”, pēc Silava domām, nodrošinātu ne tikai finālā nokļūšanu, bet arī uzvaru Donam.

 

Atgādināsim, kāds bija Marija Naumovas priekšnesums Eirovīzijā ar kuru viņa ieguva 1.vietu: 

Lūk, arī Roberta idejas pilnā versija:

 

@robertssilavs man patīk Dona eirovīzijas dziesma, bet priekšnesumu var uzlabot! #latviantiktok #joks #silavs ♬ original sound – Roberts Silavs

Daudzi komentārā apgalvo, ka tā tiešām varētu būt pirmās vietas ideja. Šeit ir, gan priekšnesums, gan redzējums, gan humora piedeva. Arī pats mūziķis Dons komentē šo ideju un atklāj kā jutās šo klausoties. Lūk!

 

Dona atbilde redzama nākošajā lappusē

Leave a Comment