74 gadu vecumā šo pasauli pametusi karstasinīga aktrise; viņas kontā ir vismaz 30 filmas un seriāli

74 gadu vecumā šo pasauli pametusi karstasinīga aktrise. Viņas kontā ir vismaz 30 filmas un seriāli. Ģimene šo sēru posmu vēlas izsērot vienatnē. 

Ko nozīmē, ja sapnī nāk aizgājējs?

Šajā kategorijā es iekļauju sapņus, kuros m.i.ruš.a.is nāk, lai jūs par kaut ko brīdinātu vai pateiktu jums kaut ko svarīgu.

Tās var būt kādas briesmas vai nepatikšanas, un dažreiz tā var būt kāda jums tuva cilvēka aiziešana… Vai ir vērts uzticēties šādiem sapņiem? Un vai tiešām šajā brīdī nāk tieši mirušais, nevis kāds cits?

Lai atbildētu uz šiem jautājumiem, es pastāstīšu nedaudz vairāk teorijas. Iepriekšējā rakstā jau rakstīju, ka sapnī cilvēka galvenā uzmanība un enerģija tiek pievērsta astrālajam ķermenim, kas ir “līmeni augstāk” par fizisko ķermeni.

Tomēr ne visu, ko mēs piedzīvojam astrālajā ķermenī miega laikā, mēs varam atcerēties nākamajā rītā. Parasti šī informācija pie mums nonāk fragmentāri, galvenokārt tēlu veidā.

Mūsu apziņa šo informāciju mums pasniedz kā filmu. Mēs šo filmu saucam par sapni, un no rīta mēs to atceramies, bet ne reālo pieredzi, kas gūta, atrodoties astrālajā ķermenī…..

Lai to aprakstītu vēl labāk, es minēšu piemēru.

Pieņemsim, ka pie guļošā patiešām atnāk m.i.r.is. cilvēks un brīdina viņu par kaut ko. Tā kā aiziešana bija nesen, aizgājējs atrodas astrālā un “ceļo” savā astrālajā ķermenī.

Un tagad persona nāk pie guļošā, lai sazinātos ar viņu. To nav grūti izdarīt – jo miega laikā guļošais atrodas arī astrālajā ķermenī. Tiesa, tikai uz laiku.

Tiekoties aizgājējs un guļošais lieliski sarunājas, un guļošais skaidri saprot, par ko viņi vēlas viņu brīdināt….. Bet visa problēma ir tā, ka no rīta par šo tikšanos tās “pirmatnējā formā” nebūs nekādu atmiņu.

Aizsaulē devusies seriāla Wild Rose aktrise Renata Floresa

74 gadu vecumā Mehiko aizsaulē devāš meksikāņu aktrise Renata Floresa, kura kļuva slavena ar kalpones Leopoldīnas lomu seriālā “Savvaļas roze” (Rosa salvaje, 1987-1988). Par to ziņoja laikraksts El Universal.

Saskaņā ar publikāciju n.ā.v.e.s cēlonis bija vēzis. Aktrise pēdējos dzīves gadus pavadīja Meksikas aktieru namā pēc tam, kad 2020. gadā tika atklāts, ka viņa dzīvo ārpusē novietotā automašīnā.

Lasi vēl: Cilvēkus, kas dzimuši šajos datumos, nevajadzētu aizvainot, jo pretējā gadījumā tevi gaida problēmas

El Universal norāda, ka Renata Floresa 1964. gadā sāka savu karjeru kā dziedātāja un vēlāk debitēja kino industrijā kā aktrise. Viņas kontā ir vismaz 30 filmas un seriāli, kuros viņa pārsvarā spēlēja negatīvas lomas.

 

Leave a Comment