Latviešu blogeris ieskicē scenāriju Eirovīzijā, lai Dons spētu uzvarēt: ”Viņš parādās, plīvojot gariem lokainiem princešu matiem”; Dons sniedz savu atbildi

Blogera izdomātajā priekšnesumā vispirms Dons uz skatuves parādās, plīvojot gariem ,lokainiem princešu matiem, bet pirmā piedziedājuma laikā viņš parūku aizmet un skatam paveras “īsāki melni mūziķa Elvisa Preslija stila mati”.

Nākamā piedziedājuma laikā viņš arī tos aizmet pa gaisu arī un “mēs redzam īsto pliko plešku”. “Šajā brīdī Eiropa pirmo reizi redz, kāds ir Dona patiesais izskats,” stāsta Silavs, katru soli vizualizējot ar zīmējumu starpniecību.

Šī ideja, kas drīzāk gan jāuztver kā humoristisks joks, nav palicis bez plašas iedzīvotāju ievērības un izpelnījies daudz pozitīvu komentāru. Arī Dons izteica savas emocijas šo klausoties.

“Es gar zemi,” komentē Dons, kurš uzstāsies uz Eirovīzijas lielās skatuves Zviedrijā. 

Lasi vēl: 65 gadu vecumā pāragri aizsaulē devies latviešu grupas ”Pērkons” nozīmīga persona

Dons stāsta, ka priekšnesums lielajā “Eirovīzijā” atšķirsies no tā, kāds tas bija nacionālajā atlasē, jo Latvijā skatuve un tās iespējas ir viens, bet lielā “Eirovīzijas” skatuve ir cits līmenis un tur visam jānotiek attiecīgi šim līmenim. Pagaidām sīkāk Dons neko nestāsta.

Daudzas ārzemju slavenības un personas arī ir izteikušas savu viedokli par Dona dzirdēto dziesmu: 

Lūk, arī dziesmas latviešu versija: 

 

Leave a Comment