Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē šobrīd sācies ”melnais periods”; viņš atklāj kas noticis

Kristapa Porziņģa 13 gadus vecākais brālis Jānis Porziņģis ir bijis aktīvs basketbolists un spēlējis augstā līmenī, pārstāvot Latvijas basketbola izlasi. Jānis Porziņģis ir arī Kristapa aģents.

Basketbolu ir spēlējis arī brāļu tēvs Tālis Porziņģis, kurš divās sezonās (1992—1993) bija dalībnieks LBL komandā “Liepājas Metalurgs”. Šobrīd K.Porziņģim priekšā atveseļošanās process.

Porziņģis vietnes “Instagram” īsajos stāstiņos padalījies ar diviem ļoti emocionāliem foto, kur redzams kopā ar brāli Mārtiņu Porziņģi un mammu Ingrīdu.

“Mamma apciemo Bostonā,” raksta Porziņģis.

Protokolēts, ka Lauras Vizlas, Kristapa Porziņģa draudzenes, sociālo tīklu ziņojumi liecina par viņas uzturēšanos Rīgā. Ir arī paziņots, ka viņu attiecībām ar Kristapu Porziņģi iespējams ir beigas, jo sociālajos tīklos nav redzamas kopējas bildes.

Paziņojumi par iespējamu attiecību krīzi radušies pēc tam, kad šogad septembrī Kristaps Porziņģis viens devies uz Bostonu. Savukārt Laura Vizla dalījās ar attēliem no Latvijas savos sociālajos tīklos.

 

Lasi vēl: Kāpēc lapu grābšana pagalmā rudenī ir lielākā kļūda? Nekādā gadījumā negrābiet lapas, atstājiet tās!

Jāatceras, ka abu attiecības sākās 2020. gada augustā, un 2021. gada pavasarī Porziņģis pirmo reizi sociālajos tīklos publicēja kopbildi ar abiem.

2022.gada 28. novembrī Kristaps Porziņģis piedzīvoja savu NBA karjeras rezultatīvāko spēli, iegūstot 41 punktu uzvarā pār Minesotas “Timberwolves” ar rezultātu 142—127.

Pāris dienas vēlāk, zaudējuma spēlē pret Bruklinas “Nets” ar rezultātu 107—113, viņš uzlaboja savu rekordu arī atlēkušo bumbu savākšanā zem groziem, sasniedzot 19 bumbas.

 

 

Leave a Comment