Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa dzīvē šobrīd sācies ”melnais periods”; viņš atklāj kas noticis

Kristaps Porziņģis ir latviešu basketbolists, kas spēlē spēka uzbrucēja un centra pozīcijā. Šodien izskanēja nepatīkama situācija kura skārusi Porziņģi. Viņa atbalstītāji ir sabēdājušies. 

Atgādināsim, ka Kristaps Porziņģis ir profesionāls basketbolists no Latvijas. Viņš ir dzimis 1995. gada 2. augustā, un ir viens no pazīstamākajiem latviešu sportistiem pasaules basketbolā. Porziņģis ir īstenojis savu karjeru NBA, spēlējot par vairākām komandām.

Diemžēl Porziņģa fani ir ļoti satraukušies, jo šodien soctīklus pāršalca skumja ziņa saistībā ar basketbolista dzīvi un veselību.

Porziņģis šosezon laukumā devies visās desmit spēlēs un vidēji mačā izcēlies ar 19,7 punktiem, 6,2 izcīnītām atlēkušajām bumbām, 1,9 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 bloķētiem metieniem, tomēr šoreiz viņam nāksies spēli noskatīties tikai no malas. Kāpēc?

 

Šodien tika paziņots, ka Porziņģim ir ceļgala sasitums labajā kājā, un ir iespējams, ka viņš izlaidīs nākamo spēli pret Filadelfijas “76ers”. Atbalstītāji ir satriekti.

“Celtics” un “76ers” pašlaik ieņem pirmo un otro vietu Austrumu konferencē ar astoņām uzvarām desmit spēlēs. Šajā sezonā Porziņģis ir piedalījies visās desmit spēlēs, vidēji iegūstot 19,7 punktus, 6,2 atlēkušās bumbas, 1,9 piespēles un 1,3 bloķētos metienus mačā.

Atminēsimies, ka viņš uzsāka savu profesionālo karjeru, izvēloties piedalīties NBA izlozē 2015. gadā, kur viņu izvēlējās kā pirmo kārtas otro numuru “New York Knicks”. Viņš ātri kļuva par vienu no Knicks sastāva galvenajiem spēlētājiem un guva atzinību arī NBA debijas sezonā.

Lasi vēl: Meteorologi atklāj, ka jau drīzumā varēsim sagaidīt pirmo sniegputeni. Kāda tad būs gaidāmā ziema?

Kristaps Porziņģis dalījies ar emocionāliem kadriem no pēdējās spēles, kad uz spēles laukuma parādījās viņam mīļš un tuvs cilvēks, tomēr tā nebija viņa mīļotā.. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment