Latviešu aktieris Lauris Dzelzītis dalās ar emocionālu ierakstu; komentāros cilvēki neslēpj asaras

Latviešu aktieris Lauris Dzelzītis dalās ar emocionālu ierakstu. Komentāros cilvēki dalās ar emocionāliem vārdiem, pat neslēpjot asaras. 

Lauris Dzelzītis ir mācījies Alojas Ausekļa vidusskolā un Limbažu bērnu mūzikas skolā. Cēsu 4. arodskolā ieguvis galdnieka diplomu. 2002. gadā absolvējis Dailes teātra 8. studiju. Dailes teātra aktieris kopš 1999. gada.

Viņš ir atveidojis svarīgu lomu kinofilmā “Nameja gredzens”. Protams, mēs viņu atceramies no tādiem seriāliem kā “Viņas melo labāk”, “Likteņa līdumnieki” un “Neprāta cena”, kā arī miniseriālā “Emīlija. Latvijas preses karaliene”.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuras zvana saviem bijušajiem, lai atvainotos par pieļautajām kļūdām, vairākus gadus pēc šķiršanās

Arī interesanti: Sajaucu saimniecības ziepes un zobu pastu. Šī noderīgā viltība noderēs tiem, kuriem ir plastikāta logi

Lauris Dzelzītis ir pazīstams kā atviešu aktieris, kurš kopš 2000. gada strādā Dailes teātrī. Karjeras laikā atveidojis vadošās lomas daudzās nozīmīgās izrādēs.

Tomēr pavisam nesen viņš soctīklos dalījies ar emocionālu ierakstu, kas saskumdināja pat vairākus cilvēkus un lika aizdomāties par dzīvi. Lūk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment