Laiks pēc saules aptumsuma 26.oktobrī būs īpatnējs: 5 zodiaka zīmes, kuras radikāli mainīs savu dzīvi

Saule būs trigonā ar Mēnesi un Selēnu jeb Balto Mēnesi, kas ir fiktīva planēta un simbolizē tikumības un gudrības punktu debesīs. Šīs planētas spīdekļu trijnieks ļaus mums labāk uztvert noderīgus padomus un izrādīt empātiju pret cilvēkiem.

Šis aspekts palīdzēs harmoniskāk, dziļāk un efektīvāk piedzīvot pārmaiņas dzīvē, ko piedāvās šis Saules aptumsums. Bet jāpatur prātā, ka jebkurš tikums izpaužas, kad cilvēks pieliek savas pūles.

Mēness kvadrāts ar Plutonu parastā ikdienā var izraisīt konfliktus vai radīt nopietnas problēmas ar mājas finansēm. Šis aspekts padarīs emocijas nestabilas. Lai izvairītos no strīdiem, šajā dienā jāaudzē sevī griba un izturība, kas būs ļoti grūti izdarāms.

 

Bet, kad aptumsuma koridors beigsies, tas nesīs ievērojamus rezultātus jaunu finanšu iespēju veidā. Aspekts visspēcīgāk ietekmēs Vēžus un Skorpionus vai cilvēkus, kura zīmē ir Mēness.

Saules kvadrāts ar Plutonu daudzos raisīs alkas pēc varas. Bīstamība, apvienojot šo aspektu ar saules aptumsumu, ir tāda, ka šajā gadījumā jūs varat pilnībā iznīcināt biznesa vai personiskās attiecības, vai zaudēt lielas finanses.

Lasi vēl: Skumji, bet šīs 3 zodiaka zīmes oktobra beigās pārdzīvos neveiksmju svītru

Aktīvās darbības šādā aspektā un pat saules aptumsuma laikā var izraisīt pilnīgu spēka zudumu, kas pēc tam būs jāatjauno ļoti ilgu laiku. Šis aspekts ir visbīstamākais Vērsim un Skorpionam.

Leave a Comment