Laiks pēc saules aptumsuma 26.oktobrī būs īpatnējs: 5 zodiaka zīmes, kuras radikāli mainīs savu dzīvi

Saules aptumsums 25. oktobrī būs Skorpiona zīmē un daudziem atnesīs nopietnas pārmaiņas dzīvē. Tradicionāli Saules aptumsuma dienas tiek uzskatītas par pārslodzes vai lūzuma periodu.

Un Skorpiona zīme, kuru pārvalda Plutons, ir robežlīnijas, krīzes un ekstremālu apstākļu zīme. Tāpēc daudzi šajās dienās varēs ne tikai mainīt savu likteni, bet izdarīt to radikāli, burtiski iznīcinot visu veco un nevajadzīgo.

Saules un Veneras savienojums sniegs daudz patīkamu emociju, tieksmi pēc skaistuma, sajūtu un baudu izsmalcinātības. Saules aptumsuma dienā šīs dāvanas vislabāk izmantot, lai radītu mājās garīgu un mierīgu atmosfēru, kā arī vienkārši atpūstos un baudītu skaisto.

Šis harmoniskais aspekts ļaus uz citu pārmaiņu un kaitīgo ietekmju vājināšanās fona likt pamatus jauniem, noderīgiem ieradumiem. Tas arī palīdzēs mainīt attieksmi pret personīgajām finansēm.

Tas darbosies visa aptumsuma koridora laikā un pat ilgāk. Šis aspekts vislielākās iespējas sniegs Vērša, Vēža, Svaru un Skorpiona zīmju pārstāvjiem, kā arī tiem, kuru zīmēs ir Venera vai Mēness.

Saules, Mēness un Marsa trigons piešķirs aktivitāti visām darbībām un palīdzēs saglabāt vitalitāti aptumsuma dienā. Tomēr, ņemot vērā aptumsuma apgriezto enerģijas ietekmi, šī aspekta ietekme var būt maldinoša. Jūtot spēka pieplūdumu, daudzi nolems vairākas lietas pārtaisīt, kas var beigties ar pilnīgu iztukšošanos un izdegšanu.

Lasi vēl: Vakar 67 gadu vecumā traģiski mūžībā devies izcils aktieris un komiķis

Tas var būt visbīstamāk Vērsim un Skorpionam. Tajā pašā laikā šis aspekts liek rīkoties tieši, godīgi un atklāti, kas ļauj ieskatīties acīs visam briesmīgajam, noslēpumainajam un pilnībā atbrīvoties no ilūzijām.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment