Skumji, bet šīs 3 zodiaka zīmes oktobra beigās pārdzīvos neveiksmju svītru

Ir tādas dienas, kad vispār nekas nestrādā. Bet ko tad, ja dienas pārvēršas nedēļās? Tad varam burtiski runāt par īstu neveiksmes sēriju.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir darbā, mīlestībā, hobijā vai aktivitātēs, trīs zodiaka zīmēm oktobra beigas būs pilnas ar neveiksmēm. Lai ko viņi darītu, nekas īsti nedarbosies.

Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem dzīve vienkārši paiet garām. Sapņainajai ūdens zīmei ir daudz domu, vēlmju, īpaši oktobra beigās. To darot, Zivis aizmirst izmantot iespējas, kas viņiem rodas, piemēram, foršs ceļojums vai aizraujošs jauns darbs.

Viņi reaģē pārāk vēlu, un rezultātā viņiem rodas sajūta, ka viņi vienkārši šobrīd neuzspēj kaut ko izdarīt pareizi. Neuztraucieties, situācija drīz var atkal mainīties.

 

Mežāzis

Mežāžu ambīcijas viņus ir aizvedušas tur, kur viņi šobrīd atrodas karjeras ziņā, taču, runājot par mīlestību un ģimeni, šīs zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien sabotē paši sevi.

Īpaši oktobra beigās cietīs personīgā dzīve. Neatkarīgi no tā, vai tās ir attiecības, draugi vai ģimene, mīļotie kļūst dusmīgi un vīlušies, ja Mežāži nenāk soli pretī uz satikšanos.

Lasi vēl: Šādus pārsteigumus Jums 2023. gadā ir sagatavojis pats liktenis vadoties pēc Jūsu dzimšanas mēneša

Taču, ja Mežāži veltīs laiku mīļajiem, darbā būs nekārtības. Neatkarīgi no tā, kā uz to skatās, tagad viss notiek ne tā kā vajag.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment