Laika ziņu eksperts Bricis nāk klajā ar satriecošām ziņām: piektdiena kļūšot par vēsturiski siltāko dienu! Taču tikai dažviet Latvijā….

Foto – ekrānuzņēmums

Laika ziņu eksperts, meteorologs Toms Bricis, pirms dažām dienām, viesojoties raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja, ar kādiem laika apstākļiem mums būs jāsadzīvo šonedēļ un nākošnedēļ, kā arī atklāja, vai tiešām beidzot mēs sagaidīsim īstu pavasari vai tomēr – ziema tik ātri neatkāpsies?

Runājot par ūdens līmeni Latvijas upēs, Bricis stāsta, ka gandrīz visās Latvijas upēs tas ir atgriezies normālās robežās. Taču interesanta parādība bija novērojama arī jūras piekrastē.

“Engurē jūra bija atkāpusies par vairākiem desmitiem metru, bet tas ir saistīts ar austrumu vējiem, kas aizpūš ūdeni prom no Rīgas līča. Šobrīd Rīgas līcī ūdens līmenis ir par metru zemāks. Bet nedēļas otrajā pusē atgriezīsies rietumu vēji un arī ūdens līmenis stabilizēsies,” – viņš skaidro.

Foto – ekrānuzņēmums

Runājot par gaidāmo laiku turpmākajās dienās, meteorologs skaidro: “Šonedēļ būs nokrišņi, bet to būs maz. Gaisa temperatūrai būs tendence celties. Lielās izmaiņas būs no ceturtdienas, kad dienvidaustrumu vējus nomainīs dienvidrietumu vēji – ienāks mitra, silta gaisa masa. Sals nebūs vairs arī naktīs.”

Lasi vēl: Skaļi jaunumi Keitas Midltones dzīvē – iespējams, ka viņai var nākties atkāpties pat no Karalisko pienākumu pildīšanas

Bet cik augstu pakāpsies termometra stabiņš un vai pavasaris ir uz palikšanu?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment