Kuras ir atbilstošākās nedēļas dienas kapu apmeklējumam un kad to nav ieteicams darīt, lai netraucētu aizgājēju mieru

Kapos ieteicams ierasties diennakts gaišajā laikā, lai paspētu izdarīt visu nepieciešamo: sakoptu atdusas vietu un noliktu ziedus. Tiek uzsskatīts, ka enerģijas apmaiņa rīta stundās notiek lēni un kapsētas apmeklējums šajā laikā neietekmē aizgājēja tuvinieku veselību.

Apbedījuma vietu apmeklējot vakarā, pastāv risks paņemt līdzi negatīvo enerģiju. Turklāt valda uzskats, ka aizgājēju dvēselēm nepatīk, ja tās traucē vēlās vakara stundās. Ticīgie ļaudis ievēro šo noteikumu, taču arī no drošības viedokļa labāk kapsētā ierasties diennakts gaišajā laikā.

Rezumējot, atcerēsimies: katrs cilvēks neatkarīgi no tā, kādai ticībai pieder, pats izlemj, vai vēlas stingri ievērot reliģiskos noteikumus vai ne.

Daudzi cilvēki tos neievēro un apmeklē viņsaulē aizgājušos tuviniekus un radiniekus tikai pēc vēlēšanās: jāuzsver, ka tas nav aizliegts, jo šādos jautājumos vislabāk sekot sirds aicinājumam.

Bet, ja tu cieni un ievēro kristīgās tradīcijas, atceries: kapus ieteicams apmeklēt 4-5 reizes gadā. Ar šiem apmeklējumiem pietiks, lai sakoptu un izrotātu kapu, bet aizgājēju varēs atcerēties mājās kopā ar ģimeni.

Lasi vēl: Tautas zīmes 13. jūlijam: ko vajadzētu darīt, lai izvairītos no nelaimes un problēmām

Turklāt mūsdienu pasaulē ir iespējams attālināti labiekārtot apbedījuma vietu, izvēloties atbilstošu pakalpojumu to uzņēmumu vietnēs, kuri specializējas šādos jautājumos.

Radinieki, kuri ir devušies aizsaulē, bieži vien tiek uzskatīti par sūtītājiem dažādiem zīmēm vai signāliem, lai sazinātos ar tiem, kuri palikuši dzīvi.

Šie zīmes un signāli var būt ļoti personiski un dažādi interpretējami. Daži no biežāk minētajiem veidiem, kā aizgājušie radinieki var dot par sevi ziņu, ir:

Sapņi: Bieži vien cilvēki ziņo, ka viņu aizgājušie radinieki parādās sapņos. Šie sapņi var būt ļoti spilgti un reāli, bieži vien atstājot cilvēkus ar sajūtu, ka viņi ir patiesi sazinājušies ar aizgājušo.

 

Leave a Comment