Krišjānis Kariņš Latvijas hokeja izlasei pasniedzis pavisam īpašu dāvanu; ļoti nozīmīga dāvana

Latviešu politiķis un uzņēmējs Krišjānis Kariņš šodien pasniedzis ļoti īpašu un nozīmīgu dāvanu mūsu Latvijas hokeja izlases puišiem par godu bronzas medaļai. 

Arturs Krišjānis Kariņš, kurš dzimis 1964. gada 13. decembrī Delavēras štatā, ASV, ir ievērojams latviešu politiķis un uzņēmējs. Viņam ir lingvistiķa izglītība un šobrīd viņš ieņem cienījamu Latvijas Republikas Ministru prezidenta amatu.

Papildus pašreizējam amatam viņš pilda arī partiju apvienības “Jaunā Vienotība” valdes priekšsēdētāja pienākumus. Pirms tam viņš no 2004. līdz 2006. gadam ieņēma ekonomikas ministra amatu un no 2002. līdz 2009. gadam bija Saeimas deputāts, ievēlēts 14. Saeimā.

Turklāt viņš bija partijas “Jaunais laiks” valdes priekšsēdētājs no 2007. līdz 2008. gadam un bija Eiropas Parlamenta deputāts no 2009. līdz 2019. gadam.

Lasi vēl: Sinoptiķi izplata svarīgu brīdinājumu visiem dārzniekiem uz nākošo nedēļu! Laikapstākļi visus pārsteigs

Atgādināsim, ka vakar Tamperē Latvijas hokeja izlase papildlaikā ar rezultātu 4:3 uzvarēja ASV hokeja izlasi. Ar šo uzvaru komanda ierindojās 3.vietā un saņēma bronzas medaļu.

Šim notikumam par godu šodien, 29.maijs ir oficiāli brīvdiena un Krišjānis Kariņš hokeja komandas puišiem ir dāvājis ļoti īpašu un svarīgu dāvanu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment