Krišjānis Kariņš Latvijas hokeja izlasei pasniedzis pavisam īpašu dāvanu; ļoti nozīmīga dāvana

Valsts prezidents Egils Levits ceremonijā atzīmēja, ka triumfs pasaules čempionāta cīņā par bronzas medaļām neizdzēšami iespiedīsies tautas vēstures pamatā.

Viņš atsaucās uz ziņojumu Igaunijas tīmekļa vietnē, kurā Kanāda tika pasludināta par pasaules čempioni, taču apgalvoja, ka Latvija faktiski ir ieguvusi galveno balvu.

Levits uzsvēra, ka medaļas spēlētājiem tiek piešķirtas daudzu iemeslu dēļ, sākot no uzmundrinošas un nozīmīgas spēles līdz komandas nelokāmam stingrībai, neatlaidībai un centībai.

Rīgas pilī hokeja komanda tika apbalvota ar Valsts prezidenta medaļām, savukārt Ministru prezidents Krišjānis Kariņš sportistiem pasniedza kaklasaites – ierasto atzinības zīmi, kas paredzēta valdību vadītājiem.

Lasi vēl: Svinot Latvijas hokeja izlases uzvaru pār ASV, kāda Latvijas iedzīvotāja devusies uz Matīsa Kivlenieka atdusas vietu Baldonē

Latvijas izlase otrdien čempionātu noslēdza ar trešās pozīcijas nodrošināšanu, bronzas medaļu pasniegšanas spēlē ar rezultātu 4:3 triumfējot pār ASV. Šis čempionāts ir izrādījies plaukstošākais Latvijas vēsturē.

 

Leave a Comment