Sinoptiķi izplata svarīgu brīdinājumu visiem dārzniekiem uz nākošo nedēļu! Laikapstākļi visus pārsteigs

Sinoptiķi šodien izplatījuši steidzamu paziņojumu visiem dārzniekiem. Viņi uzsver, ka nākošās nedēļas laikapstākļi krasi pasliktināsies un izbrīnīs Latvijas iedzīvotājus. 

Sākumā gan īss info materiāls par Metroloģiju – tā ir mērījumu zinātnisks pētījums. Tas nosaka vienotu izpratni par vienībām, kas ir ļoti svarīgas cilvēku darbību sasaistē.

Mūsdienu metroloģijas saknes meklējamas Francijas revolūcijas politiskajā motivācijā standartizēt mērvienības Francijā, kad tika ierosināts garuma standarts, kas ņemts no dabiska avota.

 

Katrā valstī valsts mērīšanas sistēma pastāv kā laboratoriju, kalibrēšanas iekārtu un akreditācijas iestāžu tīkls, kas ievieš un uztur tās metroloģijas infrastruktūru.

JDV ietekmē mērījumu veikšanu valstī un to atzīšanu no starptautiskās sabiedrības puses, kam ir plaša ietekme uz tās sabiedrību (tostarp ekonomiku, enerģētiku, vidi, veselību, ražošanu, rūpniecību un patērētāju uzticību.

Lasi vēl: “Ļoti ietekmīgas! Viņas valda pār pasauli!”: 6 spēcīgākie sieviešu vārdi

Arī interesanti: Druīdu prognoze: kā noteikt savu patrona koku un izmantot veiksmes gūšanai

Metroloģijas ietekme uz tirdzniecību un ekonomiku ir viena no visvieglāk novērojamajām sabiedrības ietekmēm. Lai veicinātu godīgu tirdzniecību, ir jābūt saskaņotai mērīšanas sistēmai.

Sinoptiķi šodien izplatījuši brīdinājumu uz nākamo nedēļu par gaidāmajiem laikapstākļiem. Viņi aicina sagatavoties. 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši ir gaidāms

Leave a Comment