Kaut kas neredzēts: Pasažieres pārsteidz Jēkabpils maršruta autobusa šofera apģērbs

Kaut kas neredzēts noticis Jēkabpils pusē. Pasažieres pārsteidz Jēkabpils maršruta autobusa šofera apģērbs. Daudzi aculiecinieki bija ļoti izbrīnīti redzot šo skatu.

Autobusa šoferiem parasti ir noteikta etiķete attiecībā uz ģērbšanos, ko nosaka viņu darba devējs vai attiecīgā transporta kompānija.

Daudzās kompānijās šoferiem ir paredzētas formas tērpi, kas parasti ietver vienādus kreklus, jakas, bikses un dažreiz arī cepures. Formas tērpiem bieži ir kompānijas logo, lai pasažieri viegli atpazītu darbiniekus.

Formas tērpi palīdz uzturēt profesionālu izskatu un veicina vienotības sajūtu starp darbiniekiem. Dažās vietās tiek prasīts, lai šoferi nēsātu kaklasaiti vai citus aksesuārus, kas papildina formas tērpu.

Papildus formas tērpam šoferiem bieži tiek prasīts uzturēt personīgo higiēnu un izskatīties tīriem un sakoptiem. Tas ietver arī apavu izvēli, kas parasti ir jābūt piemērotiem un tīriem.

Dažās kompānijās var būt noteikumi par matu sakārtojumu un bārdas uzturēšanu. Šo prasību mērķis ir nodrošināt profesionālu, drošu un patīkamu vidi gan darbiniekiem, gan pasažieriem.

Izpildi testu:

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kas jūnijā saņems savu pēdējo iespēju un jums tā noteikti būs jāizmanto!

Latvijā autobusu šoferu skaits ir ievērojams, jo valsts ir atkarīga no sabiedriskā transporta, lai nodrošinātu pārvietošanos gan pilsētās, gan lauku reģionos.

Rīgas sabiedriskais transports ir viens no lielākajiem darba devējiem autobusu šoferiem, bet arī citās pilsētās, piemēram, Daugavpilī, Liepājā un Jelgavā, ir nozīmīgs šoferu skaits.

Turklāt starppilsētu autobusu maršruti, kas savieno dažādas Latvijas vietas, arī pieprasa daudz šoferu. Papildus tam tūrisma nozarē un privātajās transporta kompānijās strādājošie autobusu šoferi veicina šo profesijas pārstāvju skaita palielināšanos.

Šodien daudzviet Latvijā jo īpaši šajos reģionos iespējama vētra! Kur būtu jāuzmanās?

Kopumā Latvijā ir daudz autobusu šoferu, kas veicina sabiedriskā transporta sistēmas darbību un nodrošina pasažieru pārvadājumus.

Tagad parunāsim par kādu Jēkabpils autobusa šoferi, kurš nudien ir samulsinājis daudzus aculieciniekus un pat pasažierus. Jēkabpils pasažieres nespēj ”sagremot” redzēto un uzskata, ka tāds apģērbs nav pieņemams tādā publiskā darbā.

SIA “Jēkabpils autobusu parks” valdes priekšsēdētāja Aija Vetere komentēja pasažieru teikto un pastāstīja, kādēļ autobusa šoferis šādi bija ģērbies.

Tālāk informāciju uzzināsi lasot nākošajā lappusē 

Leave a Comment