“Kārtējais karaliskās ģimenes triks?” – briti vairs netic, ka Keita Midltone uzturas Vindzoras pilī un apvaino monarhiju safabricētās ziņās

Foto – ekrānuzņēmums

“Pēc visām baumām, kas bija izskanējušas, es biju satriekts, redzot viņus tur,” laikrakstam “Sun” sacīja kāds aculiecinieks, kurš pats savām acīm redzēja princesi Keitu un princi Viljamu sestdien lauku veikalā Vindzorā.

“Keita kopā ar Viljamu bija izgājusi iepirkties, un viņa izskatījās laimīga un izskatījās labi. Bērni nebija ar viņiem kopā, bet tāpat tā ir laba zīme, jo Keita izskatījās tik atkopusies, ka varēja jau doties uz veikalu,” – viņš esot sacījis.

Taču citi ne visi britu karaliskās ģimenes fani šim notikumam tic – soctīklos parādījušās teorijas, ka šis it kā princeses Keitas “izgājiens” uz veikaliņu ir pils organizēts PR notikums, vēl jo vairāk, ka minētajam aculieciniekam nav nevienas fotogrāfijas, kas pierādītu notikušo.

Foto – ekrānuzņēmums

“Tātad Keita Midltone ir redzēta vietējā lauku veikalā. Un neviens to nav nofotografējis?” – jautā kāds soctīklu lietotājs.

Lasi vēl: Briti un karaļnamam pietuvinātie nobažījušies: prinča Viljama sievas Keitas Midltones pirkstā vairs nav redzams laulību gredzens

“Vai mēs esam redzējuši intervijas ar aculieciniekiem?” – kāds cits jautāja. “Vai arī tas ir kārtējais karaliskās ģimenes triks?”

“Pavisam neticami izklausās tas, ka nelielā, lauku veikaliņā iepērkas karaliskā ģimene un neviens no savas kabatas nav izvilcis mobilo telefonu, lai šo mirkli iemūžinātu?” – vaicā vēl kāds soctīklos.

Foto – ekrānuzņēmums

Tikmēr Velsas princim Viljamam un viņa sievai Ketrīnai tuvu stāvošas personas medijiem sacījušas, ka karaliskās ģimenes pāri ir satricinājušas baumas un rezonanse, kas sekoja gan pēc tam, kad Mātes dienā Keita ievietoja fotošopa palīdzību veidotu foto, gan visas tās runas, kamdēļ viņa nav redzama sabiedrībā. “Viņi par to runās, bet tad, kad būs tam gatavi. Viņi vēlas būt atklāti, bet viņi to darīs tikai tad, kad būs pavisam gatavi,” – žurnālistiem teicis kāds no viņu tuviem draugiem.

“Es sagaidu, ka Keita nāks klajā ar ziņojumu, un tas būs tikai viņas lēmums. Un viņa nesteigsies,” – viņš papildināja.

Leave a Comment