Kāpēc ziemā nevar iet uz kapsētu; tas ir ļoti svarīgs noteikums, kurš ir jāņem vērā visiem!

Šis kaitējums būs līdzvērtīgs lāsta ietekmei. Tāpēc, ja cilvēki ir spiesti nākt uz kapsētu (galu galā, neviens neizvēlas miršanas laiku), tad ir nepieciešams pēc iespējas vairāk sajaukt prātu mirušajam, lai viņš nesekotu saviem dzīviem radiniekiem. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams nedaudz samīdīt sniegā atstātās pēdas un iziet no kapsētas ar muguru pa priekšu.

3. Sniegs ir sava veida sega mirušajiem, maģiska un noslēpumaina. Šķiet, ka sniegs apsedz mirušos līdz pavasarim, sargādams viņu mūžīgo miegu un mieru. Tāpēc tieši ziemā augšējie spēki liek saprast, ka šī vieta nav dzīvajiem, bet gan mirušajiem. Viņi šeit jūtas labi, ir mierīgi un gaida vispārēju augšāmcelšanos.

 

Ja jums tomēr ir jāapmeklē ziemā mirušie radinieki, jums jāievēro šādi noteikumi:

Ejiet uz kapiem laikā periodā no aptuveni 10:00 līdz pusdienlaikam. Neuzkavējieties, nerīkojiet tur piknikus. Vienkārši mazliet piekopiet un nolasiet bēru litāniju.

Tomēr daži cilvēki rīkojas daudz tālredzīgāk: viņi no rīta dodas uz baznīcu, pasūta piemiņas dievkalpojumu (misi, aizlūgumu), izdala simboliskus saldumus (šokolādes, cepumus, pīrāgus) dievnama kalpotājiem un citiem draudzes locekļiem, un tad dodas mājās, kur viņi atkal piemin mirušo pusdienās.

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem bankas klientiem! Bankām apspriež atcelt šo noteikumu

Kas attiecas uz kapsētas apmeklējumu, tas tiek pārcelts uz kapu svētku laiku. Galu galā mirstīgajām atliekām nav vajadzīgi ne pieminekļi, ne žogi, ne ziedi, vēl jo mazāk pārtika. Galvenais ir lūgšana, un tas tika darīts.

Arī interesanti: Vīrs tos dēvē par “lavašņikiem”. Katru dienu brokastīs gatavoju šādus sātīgus lavaša konvertiņus

Leave a Comment