Kāds vīrietis veikalā nevarēja norēķināties ar SEB karti, zvanot bankai viss kļuva kā miglā tīts; vīrietis ir šokēts

Vīrietim pamatīgas problēmas ar SEB banku. Vīrietis skaidro notikušo un ir pārliecināts, ka SEB banka ir pieļāvusi būtisku kļūdu. 

Pirmo reizi banka dibināta 1993. gada 29. septembrī kā AS Latvijas Universālā banka (“Latvijas Universālā banka”), apvienojot 21 no Latvijas Bankas neprivatizētās filiāles pēc reorganizācijas.

1994. gadā tā tika nodota Latvijas Privatizācijas aģentūrai, bet 1995. gadā reģistrēta kā privāta akciju sabiedrība (puse akciju piederēja privātajam kapitālam, puse – Latvijas valstij), un 1995. gada 12. decembrī mainījās. tās nosaukums ir Latvijas Unibanka.

Pirmā bankas galvenā mītne atradās Pils ielā 23 gar Doma laukumu Vecrīgā, pirms pārcelšanās uz jaunu ēku (SEB finanšu centrs, SEB Finanšu centrs) Ķekavas novada Ķekavas pagasta Valdlaučos tieši ārpus Rīgas robežām 2004. gadā.

 

Lasi vēl: 7 gadīga meitenīte bija tuvu savai bojāejai pēc peldes jūrā; speciālisti kategoriski aizliedz peldēties bērniem jūrā!

Kāds vīrietis nesen soctīklos publicējis lielu sašutumu par SEB bankas pārstāvjiem. Viņš vēlējies norēķināties kādā kafejnīcā ar karti, tomēr tas nebija iespējams. Zvanot uz SEB banku pavērās ļoti skarba situācija..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment