Kāds vīrietis veikalā nevarēja norēķināties ar SEB karti, zvanot bankai viss kļuva kā miglā tīts; vīrietis ir šokēts

Mēģinot apmaksāt ikdienas pusdienas kafejnīcā, Kristaps saskārās ar izaicinošu situāciju. Neskatoties uz vairākiem mēģinājumiem, viņam radās grūtības izmantot bankas karti, kā rezultātā viņš ķērās pie naudas aizņemšanās no kolēģa.

Pēc pusdienlaika maltītes persona vērsās SEB bankā, lai noskaidrotu, vai nav iespējams norēķināties ar karti. Viņam tika nodrošināts, ka lieta tiks noskaidrota un viņam tiks pienācīgi paziņots.

Tomēr, neskatoties uz pagājušām piecām dienām, “SEB bankas” pārstāvji vēl nav snieguši nekādus skaidrojumus par to, cik ilgi viņš varēs piekļūt savām finansēm.

Neviens bankas pārstāvis Kristapu par konta bloķēšanu nebrīdināja, tādēļ bija nepieciešama viņa personiskā iniciatīva regulāri sazināties ar banku un noskaidrot konta stāvokli.

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem Latvijas šoferīšiem uz šo nakti! Ja dodaties naktī pa šo šoseju, tad ņemiet vērā šo!

“SEB Banka” kategoriski atteicās komentēt Kristapa lietu, vien norādot, ka sadarbība ar klientiem netiek pārtraukta bez pamata. Banka patur tiesības ierobežot piekļuvi izmeklēšanas procesa laikā, ja ir pamatotas aizdomas par drošību, krāpšanas risku utt. Tāpat sadarbība netiks pārtraukta. ”

Leave a Comment