Kāds slavens mūziķu grupas līderis paziņojis skumju vēsti: ”Mūžībā devusies mana meita, vien 36 gadu vecumā”

Kāda slavena mūziķa ģimenē notikusi milzu nelaime. Pēkšņi aizsaulē devusies viņa mīļotā meita, vien 36 gadu vecumā. Skumjais notikums notika aprīļa sākumā, tomēr ģimene to atklāja tikai tagad. 

Ticības lietās dvēsele izceļas ar spēju piedzīvot, spriest un atpazīt savu eksistenci. Tas ir cilvēka visdziļākās (ēteriskās) būtnes šķīrējtiesnesis.

Dažās ticības apliecībās dvēseles mirstība ir noteikta, savukārt neskaitāmās citās tā tiek uzskatīta par mūžīgu. Lielākā daļa reliģiju un noteiktas domas skolas cieši saista dvēseli ar priekšstatiem par nākamo.

Senās Ēģiptes acīs cilvēks tika radīts pēc dievišķā līdzības. Fabula runā par cilvēka rašanos no Dieva asarām, kas plūst no dārgajām lodēm, kas apzīmē cilvēka unikālo statusu.

Seno laiku papiruss stāsta par to, kā Dievs radījis visu, kas paredzēts tikai un vienīgi cilvēka priekam – zemi un debesis, zaļojošo floru un faunu.

Pat ūdens zvērs, nemiera un nekārtības emblēma, paklanās cilvēka pārākuma priekšā. Visums tika veidots ar cilvēku kā tā kodolu, visas eksistences zenītu.

Slavenā rokera un grupas ”Alisa” līdera Konstantīna Kinčeva ģimeni piemeklēja lielas bēdas – viņa meita, Marija Kinčeva-Panfilova,
nomira 36 gadu vecumā.

Traģiskais notikums notika aprīļa sākumā, taču bojāgājušās tuvinieki visu turēja noslēpumā, un par notikušo kļuva zināms pēc meitenes b.ē.r.ē.m.

Lasi vēl: “Tās sievietes, kurām ir šie vārdi,” saskarsies ar grūtu likteni, kas prasīs lielu izturību, lai pārvarētu šķēršļus

Tiek ziņots, ka Marija n.o.m.i.r.a no sirds apstāšanās, taču sīkāka d.i.a.g.n.o.z.e nav zināma. Starp citu, “Alises” solists nebija Marijas tēvs, ko ilgu laiku neviens nenojauta.

Meitene dzimusi mātes Aleksandras Panfilovas pirmajā laulībā ar žurnālistu Jevgēņiju Amanovu, taču rokeris viņu adoptējis un devis savu uzvārdu. Vēlāk pārim piedzima otrā meita Vera.

 

Leave a Comment