“Tās sievietes, kurām ir šie vārdi,” saskarsies ar grūtu likteni, kas prasīs lielu izturību, lai pārvarētu šķēršļus

Atsevišķi sieviešu vārdi met tumšu mākoni pār viņu nesēju likteni, it kā “melnais liktenis” viņām būtu piešķirts tikai ar četriem vārdiem.

 

Izrunātie vārdi iespiež mūžīgas pēdas cilvēka dvēselē. Dažiem ir spēks sagraut dzīvības, padarot tās drūmas un grūtas. Četri sieviešu vārdi, kad tie tiek izrunāti, nodara milzīgu ļaunumu tiem, kas tos nēsā.

 

Aleksandra

Aleksandra ir labs vārds, bet tikai tad, ja tās īpašniece kopš dzimšanas ir ļoti vāja un slimīga. Tad tas apveltīs sievieti ar labāku veselību un spēcīgu raksturu.

Pārējām sievietēm Aleksandra vārds sagādās lielas grūtības dzīvē. Jā, viņa zina, kā tikt galā ar grūtībām, viņai ir cīņas raksturs, viņa nezina, kā padoties. Bet vārds viņai piešķirs grūtu likteni, kurā viņai būs nepārtraukti jāsaskaras ar dažādām grūtībām, nepatikšanām un nelaimēm.

 

Diāna

Šajā sievietē mīt smalka un maiga dvēsele, kas ir neaizsargāta pret pasaules skarbumu. Viņas izsmalcinātais raksturs un maiga izturēšanās liecina par viņas jūtīgumu. Tomēr Diānas trauslums bieži padara viņu bezspēcīgu, un, lai viņu aizstāvētu, ir vajadzīgs liels aizsargs.

 

Lasi vēl: “Tevi maijā sagaida pārsteidzošas pārmaiņas! Vai tu esi tām gatavs?”; Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju sarakstā

 

Diāna ar zemas pašvērtības noslogotu sirdi šaubās par saviem spēkiem un piedāvā sevi kā upura jēru par apkārtējiem. Tādējādi sievietes sāpes saglabājas. Bet ar uztveres maiņu visu var labot.

 

Turpini lasīt, kuri vēl sieviešu vārdi ir šajā skaitā, nākošajā lapā

Leave a Comment