5 zodiaka zīmes, kurām maijā gaidāma veiksme finanšu jomā. Raugi, varbūt tu arī esi laimes lutekļu vidū!

Saulainais maijs mums visiem paver grandiozas iespējas, dodot iedvesmu radošiem centieniem un pozitīviem pavērsieniem personīgajā dzīvē. Bet ir vairākas zodiaka zīmes, kam pavasara pēdējā mēnesī veiksies īpaši.

Kurām horoskopa zīmēm uzsmaidīs laime? Stāsta astroloģe Jevgēņija Kuzņecova.

Auns

Mēneša sākumā lietišķajiem Auniem veiksies naudas pelnīšanas ziņā. Šie Uguns stihijas pārstāvji saņems izdevīgus finanšu projektus un iegūs dažādas iespējas uzlabot savu materiālo labklājību. Galvenais ir atmest šaubas un drosmīgi sākt jaunu biznesu.

Maija beigās gaidāmi braucieni un komandējumi. Auns aktīvi ceļos, bet braucieni nebūs tāli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu pievērst uzmanību jaunām paziņām. Maijā pavērsies izredzes iegūt noderīgus sakarus.

 

Vērsis

Vērsis izjutīs garīgu pacēlumu. Šie Zemes stihijas pārstāvji maijā būs ļoti aktīvi un vitāli. Pietiks spēka, lai īstenotu visus iecerētos plānus. Šis magnētisms nepaliks nepamanīts apkārtējiem, kuri tieksies pēc saskarsmes ar Vērsi un vēlēsies piedalīties viņa ideju realizēšanā.

Veiksmes aura nodrošinās paaugstināšanu amatā, kā rezultātā uzlabosies materiālais stāvoklis.

 

Dvīņi

Dvīņi maijā sajutīs enerģijas apsīkumu. Vairākiem šīs Gaisa stihijas pārstāvjiem var attīstīties hroniskas saslimšanas, tāpēc ir vērts biežāk doties dabā, lai vairotu spēku līdzsvaru. Mēneša sākums būs lieliski piemērots, lai pievērstos garīgām praksēm.

Lasi vēl: “Tās sievietes, kurām ir šie vārdi,” saskarsies ar grūtu likteni, kas prasīs lielu izturību, lai pārvarētu šķēršļus

Jau maija pēdējā trešdaļā Dvīņu zīmē dzimušie sajutīs, ka dzīve kļūst labāka: gribēsies radīt, mīlēt un baudīt dzīvi. Turklāt apkārtējie iepriecinās Dvīņus ar dažādām dāvanām un pārsteigumiem. Motivācija atgriezīsies un ļaus veiksmīgi īstenot visu iecerēto.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment