“Tās sievietes, kurām ir šie vārdi,” saskarsies ar grūtu likteni, kas prasīs lielu izturību, lai pārvarētu šķēršļus

Tatjana

Tatjana ir brīnišķīga sieviete, māte, sieva un saimniece. Bet viņa reti priecājas par dzīvi. Šis vārds piešķir tā īpašniekam grūtu likteni. Un viss tāpēc, ka Taņa ir pārāk prasīga – gan pret sevi, gan pret apkārtējiem.

Viņa ir perfekcioniste. Viņai vajag visu, lai būtu ideāli. Viņa urbj sevi kā karavīrs. Bet viņai ir tie paši kritēriji attiecībā uz citiem cilvēkiem. Un cilvēki nevēlas izpildīt Tatjana prasības. Tāpēc viņai ir grūti veidot harmoniskas attiecības. Viņa bieži tiek aizskarta par prasīgumu.

 

Tamāra

Tamāra, karalienei piešķirtais karaliskais vārds, piesūcina tā nesēju ar majestātiskumu. Tomēr Tamāra uzņemas atbildības smagumu uz saviem pleciem, jūtoties atbildīga gan par savu, gan viņai dārgo cilvēku likteņiem. Šis smagais pienākums var izrādīties apgrūtinošs jebkurai sievietei.

 

Lasi vēl: “Uzzini ko citi par tevi domā un kā viņi tevi redz!” Izvēlies vienu no trim fejām

 

Tamāras traģ**kais liktenis slēpjas viņas nemitīgajā nepiemērotu mīļāko atlasē. Viņa ir nolādēta ar laimes trūkumu, kad runa ir par sirds lietām. Vīrieši, kas šķērso viņas ceļu, bieži ir slikti piemēroti, izraisot viņai lielas ciešanas un sāpes. Meklējot Tamārai piemērotu partneri, jārīkojas piesardzīgi.

Leave a Comment