Burtu skaits vārdā: Kā tas ietekmē cilvēka raksturu un likteni? Patiesībā tam ir milzīga nozīme

Cilvēka vārds nav tikai skaņu kopums – tas ietekmē ne tikai tā īpašnieka raksturu, bet arī to, kā veidosies viņa dzīve.

Izvēloties mazulim vārdu, vecāki bieži vien vienkārši izlasa tā nozīmi un izlemj, vai vēlas apveltīt bērnu ar konkrētām īpašībām vai ne. Šī pieeja ir pareiza, bet ne gluži.

Lieta tāda, ka arī burtu skaits vārdā nosaka, kāds būs tā nēsātājs. Par to, kā burtu skaits vārdā ietekmē indivīdu, lasāms zemāk.

2 burti

Šādu īsu vārdu īpašniekiem ir vāja enerģija. Viņi nespēj tikt galā ar izaicinājumiem un cīnīties ar grūtībām. Pat nelielas problēmas šo vārdu īpašniekus salauž, tāpēc viņi diez vai gūs panākumus dzīvē.

 

3 burti

Cilvēkiem ar šādiem vārdiem raksturīga nekonsekvence un pretrunība. Viņi ir izklaidīgi un nespēj koncentrēties. Šādiem indivīdiem ir grūti atrast savu aicinājumu, tādēļ tas nereti paliek nepiepildīts.

 

4 burti

Šādu vārdu īpašnieki ir atbrīvoti un atvērti. Viņi nespēj pievaldīt mēli, bieži izpaužot citu cilvēku noslēpumus. Viņu priekšrocība ir nespēja melot.

 

5 burti

Cilvēkiem ar 5 burtu vārdiem ir labi attīstītas līdera īpašības. Viņi viegli atrod pieeju citiem, organizē dažādas aktivitātes. Dažreiz šie ļaudis sastrādā nejaukas lietas, bet vienmēr to nožēlo.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kurām maijā gaidāma veiksme finanšu jomā. Raugi, varbūt tu arī esi laimes lutekļu vidū!

 

6 burti

Personības ar šādiem vārdiem ir romantiskas, prot priecāties par sīkumiem un baudīt dzīvi. Šie cilvēki nekad neatrod iemeslu, lai skumtu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment