Kādā Latvijas ciemā ļaudis uzlauza pamestas mājas slēdzeni. Kad viņi ielūkojās miteklī, pavērās neticama aina

Atbildes uz šiem jautājumiem, visticamāk, netiks atrastas. Varbūt viņš piedzīvoja dziļas sāpes un skumjas, nespējot samierināties ar savu tuvinieku zaudējumu? Šo jautājumu uzdeva arī vietējie iedzīvotāji. Varbūt viņš gribēja saglabāt viņu piemiņu un tuvumu, izveidojot savās mājās sava veida memoriālo muzeju?

Kapakmeņi un plāksnes stāvēja dažādās telpās, tieši to vidū, it kā simbolizējot centrālo vietu, ko nelaiķi ieņēma mājas saimnieka sirdī. Katrs piemineklis bija unikāls, atspoguļojot katra aizsaulē aizsauktā tuvinieka individualitāti un dzīves gājumu.

 

Bet kas notika ar pašu mājas īpašnieku? Kāpēc viņš pazuda nezināmu iemeslu dēļ?

Man ir 51 gads un es tev parādīšu kā ģērbties, lai tu neizskatītos pēc omītes

 

Vietējie iedzīvotāji mēģināja atrisināt šo noslēpumu, taču viss beidzās bez rezultātiem. Varbūt viņš nolēma doties prom, atstājot savu māju un pieminekļus pagātnē. Vai arī viņš noslēpumaini pazuda, kļūstot par savu dīvaino darbību upuri.

Ciema iedzīvotāju atmiņā palikusi pamesta māja ar radinieku kapu pieminekļiem. Māja ir kļuvusi par sava veida mīklainības un noslēpuma simbolu.

Šim miteklim vietējie ļaudis dažkārt iet garām, prātojot par tās pagātni un to, kas varēja notikt ar saimnieku, savukārt citi cenšas mājai iet ar līkumu.

Lasi vēl: No 29. aprīļa šīs zodiaka zīmes būs izcilas darbā, bet cietīs viņu personīgā dzīve: emocijas būs ļoti spēcīgas

Šis ir ļoti dīvains un noslēpumains stāsts, ko tu par to saki? Plašāka informācija par to nav pieejama. Bet kāds, tavuprāt, varētu būs spokainās mājas noslēpums? Raksti komentāros!

 

Leave a Comment