Kādā ciematā ļoti baidās par cūku uzbrukumiem, jo tās ir pārņēmušas visu ciemu; notika arī neparedzamais

Kāds Telmas ciema iedzīvotājs gāja bojā smaga asins zuduma dēļ, kas radās pēc cūkas koduma. Tagad šīs cūkas saimnieks ir iebiedējis visus kaimiņus, kuriem nepatika viņa nekontrolēti klīstošie dzīvnieki, bet izrādās, ka pats saimnieks agrāk atradās psihiatriskajā slimnīcā. Par to medijiem pavēstījusi kāda vietējā ciema iedzīvotāja.

“Tas sākās maija beigās. Vietējais iedzīvotājs Jurijs sāka izlaist savas saimniecības lopus uz ciema ielām. Sākumā cūkas pārvērta drupās teritoriju skolā. Pēc tam cūkas turpināja staigāt par Telmu. Iedzīvotāji ne reizi vien vērsās pie ciema administrācijas, bet rezultātā saņēma atbildi no administrācijas pārstāvjiem, ka viņi šajā jautājumā ir bezspēcīgi”, – precizē sieviete.

Lasi vēl: Pilnīgas izmaiņas: ”WhatsApp sagatavojis saviem lietotājiem lielu pārsteigumu”

Saskaņā ar viņas sacīto, visvairāk ciema iedzīvotāji baidījās par bērniem, kuriem varēja uzbrukt dzīvnieki. Tomēr par upuri kļuva pieaudzis vīrietis. Vietējā iedzīvotāja piebilda, ka ganāmpulka īpašnieks vairākkārt ārstējies psihiatriskajā slimnīcā un bijis pazīstams ar neadekvātu uzvedību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment