Kādā ciematā ļoti baidās par cūku uzbrukumiem, jo tās ir pārņēmušas visu ciemu; notika arī neparedzamais

“Viņš meta kaimiņiem ar akmeņiem, kad viņam palūdza aizdzīt lopus. Viņš piesēja suni klāt savam zirgam, vilka to apkārt Telmai, bet pēc tam teica, ka darīs to ar ikvienu, kurš piekasīsies viņa cūkām. Administrācija lūdza Usoļskas slimnīcas galvenajam ārstam nosūtīt Juriju uz piespiedu ārstēšanu, taču ārsts atbildēja, ka viņam ir remisija un vīrietis ir noņemts no uzskaites”, – stāsta sieviete.

Viņa precizēja, ka pēdējo reizi vīrietis atradās medicīnas iestādē ziemā. Bet, lai tiktu noņemts no uzskaites, ir jāiziet atkārtota apskate pēc gada, ko vīrietis nav darījis. Ciema iedzīvotāja piebilda, ka šodien cūku saimnieku izlaidīs no policijas, bet, kāds sods viņam gaidāms, nav zināms.

Lasi vēl: Vien 55 gadu vecumā mūžībā devusies iemīļota skolotāja: ”Šajās dienās debesis skumst”

Iepriekš jau tika ziņots, ka Irkutskas apgabalā kāds vietējais iedzīvotājs gāja bojā pēc cūkas kodiena. Viss notika 23. jūlija rīta, kad dzīvnieki nekontrolēti ganījās ciemā un klejoja uz vīrieša dzīvesvietu. Saimnieks mēģināja cūkas aizdzīt, taču viena no cūkām viņam iekoda kājā, un viņš vēlāk nomira liela asins zuduma dēļ.

Šie notikumi risinājās Krievijā.

Leave a Comment