Kad jārotā Ziemassvētku eglīte, lai jaunais gads būtu veiksmīgs. Piecas labvēlīgas decembra dienas

Jaunais gads ir visu bērnu iecienītākie svētki. Kopš decembra sākuma bērni nevar sagaidīt, kad varēs iegūt kastīti ar Jaungada rotaļlietām, izrotāt Ziemassvētku eglīti un māju ar vītnēm.

Bet kad rotāt eglīti, lai jaunais gads izdotos visai ģimenei? Šeit ir piecas labvēlīgas decembra dienas, kuras varat veltīt Jaungada skaistuma dekorēšanai.

 

18. decembris

Lieliska diena tiem, kuri vairs nevar sagaidīt Jaungada brīvdienas. Ziemassvētku eglītes rotāšana Svētā Nikolaja svētku priekšvakarā ir laba zīme.

Tātad jūs piesaistīsiet mājai veiksmi un labklājību. Un šajā dienā radītā Jaungada atmosfēra iepriecinās bērnus, kuri tik ļoti gaida dāvanas zem spilvena no Svētā Nikolaja.

Protams, jāpatur prātā, ka, ja 18. decembrī uzliksiet dzīvu Ziemassvētku eglīti, tad pirms Jaunā gada tā var nobirt un zaudēt savu pievilcīgo izskatu. Ja jums ir mākslīgā Ziemassvētku eglīte, tad šādu problēmu nebūs.

 

22. decembris

21. decembri īpaši godināja mūsu senči. Šie ir ziemas saulgrieži, gada īsākā diena un garākā nakts. Tika uzskatīts, ka tieši tad visi ļaunie gari zaudē savu spēku.

Bet 22. decembrī sākas jauns dzīves cikls. Tāpēc, ja eglīti uzliksi uzreiz pēc ziemas saulgriežiem, tā kļūs par tavu talismanu visam nākamajam gadam.

 

24. decembris

Šajā dienā Ziemassvētku egli rotā katoļi. Galu galā šī ir Kristus dzimšanas dienas priekšvakars saskaņā ar Gregora kalendāru. Tiek uzskatīts, ka, izrotājot Ziemassvētku eglīti šajā dienā, jūs piesaistīsiet bagātīgu ražu.

 

25. decembris

Ziemassvētki ir maģiska diena, ko veltīt Ziemassvētku eglītes rotāšanai. Mājā visu gadu būs labklājība, ja ģimene izrotās Ziemassvētku skaistumu tieši šajā dienā.

 

28. decembris

Pēdējā iespēja izrotāt Ziemassvētku eglīti saskaņā ar visiem noteikumiem. Šī ir Svētā Trifona diena – viņš ir patrons cilvēkiem, kas ir nelabvēlīgā situācijā, kā arī nelaimīgo patrons.

Lasi vēl: Pāragri 48 gadu vecumā mūžībā devies ievērojams aktieris: ”Tas notika negaidīti”

Tāpēc, ja vēlaties iegūt viņa labvēlību un pasargāt savu ģimeni no tenkām un ļaunas acs, tad izrotājiet Ziemassvētku eglīti tieši šajā dienā.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">best world news</cite>

    hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here.
    I did however expertise several technical points using
    this website, as I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly.
    I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining,
    but slow loading instances times will sometimes affect
    your placement in google and could damage your high-quality score
    if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content.
    Make sure you update this again very soon.

Leave a Comment