Gaišreģis Konstantīns Getzati uzsver, ka 21.12.2022 būs pats spēcīgākais datums un lūk, no kā vajadzētu uzmanīties!

Konstantīns Getzati ir Alānijas burvju pēctecis, populārākā projekta “Ekstrasensu cīņas ” 18. sezonas uzvarētājs un projekta “Ekstrasensu skola” mentors.

Getzati uzsver, cik svarīgs ir 21.12.2022 datums. Šis ir pats spēcīgākais gada laiks. Pats par sevi 21. decembra datums ir īpaša diena, taču šogad tam ir jaudīgāka enerģija nekā parasti.

Šie ir ne tikai ziemas saulgrieži, bet arī pats datums numeroloģijā ir diezgan spēcīgs skaitlis (21.12.2022.). Katru gadu cilvēki visā pasaulē svin ziemas saulgriežus, pirmo astronomiskās ziemas dienu ziemeļu puslodē, kad tiek novērota gada īsākā diena un garākā nakts.

Lasi vēl: Kad jārotā Ziemassvētku eglīte, lai jaunais gads būtu veiksmīgs. Piecas labvēlīgas decembra dienas

Tas ir laiks, kad Saule sasniedz savas orbītas vistālāko dienvidu punktu, un viens no Zemes poliem ir maksimāli slīps pret Sauli, kas noved pie mums ziemas iestāšanos, bet dienvidu puslodē – vasaras iestāšanos.

Pēc šīs dienas gaismas dienas ilgums sāk palielināties, un dienas kļūst garākas. Ziemas saulgrieži iezīmē ziemas vidu tiešā nozīmē, kā arī gada beigas.

Šīs dienas enerģētiku ir jāizmanto lietderīgi. Konstantīns Getzati stāsta, kā pareizi piesaistīt veiksmi sev šajā dienā, lai tā tevi pavadītu visu nākamo gadu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment