Numeroloģes prognoze: Cilvēki, kuru liktenis 2023.gadā veidosies veiksmīgi. Bet dažiem tomēr neies tik gludi

Numeroloģe Jeļizaveta Franca ir atvērusi “noslēpumu plīvuru” un dalījusies ar svarīgu informāciju par cilvēku likteņiem Jaunajā gadā.

Izrādās, ka saskaņā ar numeroģiju 2023.gadā būs laimīgie, kuriem ārkārtīgi paveiksies, kā arī tādi, kam 2023. gads būs grūts.

Kas ir likteņa skaitlis? Tā ir šifrēta informācija par tavu raksturu, stiprajām un vājajām pusēm vai mājiens, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām dzīvē. Okultisti, ezotēriķi un ekstrasensi tic skaitļu maģijai un ir pārliecināti, ka to ietekme uz mūsu likteni nav nejauša.

Kā tad to definēt? Pietiek saskaitīt visus dzimšanas datuma ciparus līdz iegūstam viencipara skaitli. Saņemot rezultātu, tu uzzināsi, kas tevi sagaida nākotnē.

Numeroloģe Franca ikvienam ir izveidojusi īpašu prognozi 2023. gadam, minot vairākus laimīgos, kuriem Melnā Ūdens Truša gads būs veiksmīgs.

Pēc ekspertes prognozes, cilvēki ar šiem likteņskaitļiem beidzot varēs atpūsties, relaksēties un baudīt dzīvi, jo problēmu un satricinājumu virkne viņiem ir beigusies – 2023. gads nesīs panākumus darbā un radošu plānu īstenošanā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kuri ir šie cipari 

Leave a Comment