Jau pavisam drīz simtiem tūkstošu cilvēku zaudēs darbu un savu iztikas avotu

Kāds finanšu eksperts nesen atklājis ļoti satraucošu informāciju. Jau pavisam drīz simtiem tūkstošu cilvēku zaudēs darbu un savu iztikas avotu.

Latviju veido pieci kultūrvēsturiskie novadi, proti, Kurzeme, Zemgale, Sēlija, Latgale un Vidzeme. Šajos novados ir vērojamas atšķirības valodā, tradīcijās un to cilvēku īpašībās.

Ir vērts atzīmēt, ka Brīvības pieminekļa simboli, kas ir trīs zvaigznes, simbolizē nevis Latvijas kultūrvēsturiskos novadus, bet gan trīs sekcijas, kas apvienojās, lai izveidotu suverēnu Latvijas Republiku.

Mākslīgā intelekta attīstības rezultātā pastāv iespēja, ka globālās nodarbinātības iespējas ievērojami samazināsies, iespējams, desmitiem vai pat simtiem tūkstošu. Šādu viedokli intervijā ar preses pārstāvjiem pauda finanšu speciālists Aleksejs Kričevskis.

Tiek ziņots, ka cienījamās finanšu institūcijas Goldman Sachs prognozētā sākotnējā aplēse par 4000 darbavietu zaudēšanu ir tikai šī jaunā modeļa sākuma fāze.

Kričevskis atsaucās uz analītiķu sniegtajām atziņām, kas paredz, ka tuvāko piecu līdz desmit gadu laikā darba vietu skaits varētu samazināties līdz pat 25%.

Lasi vēl: “Žilbinošais bagātības stars”: no 25. jūlija 4 zīmes uzreiz pacelsies uz lielu panākumu virsotni

Lasi vēl: Skumjas ziņas par leģendāro aktieri Džoniju Depu; ģimene ir ļoti satraukusies

Eksperts uzsvēra, ka neironu tīkli sākotnēji aizstās sākuma līmeņa IT profesionāļus, apgūstot kodēšanas prasmes. Turklāt dizaineri un mākslinieki var saskarties ar darba maiņu, jo roboti pēc pieprasījuma spēj ātri izveidot atšķirīgus attēlus.

 

Leave a Comment