Skumjas ziņas par leģendāro aktieri Džoniju Depu; ģimene ir ļoti satraukusies

Skumjas un nelāgas ziņas par leģendāro Amerikāņu aktieri Džoniju Depu. Ģimene šobrīd ar grūtībām komentē notikušo un neslēpj savu satraukumu.

Džons Kristofers Deps, pazīstams arī kā “Džonijs” Deps II, dzimis 1963. gada 9. jūnijā Ovensboro, Kentuki štatā, ASV. Viņš ir cienīts amerikāņu kinoaktieris, producents un mūziķis, kurš par izcilu talantu ticis atzīts ar tādiem prestižiem apbalvojumiem kā Zelta globusa balva un Ekrāna aktieru ģildes balva kā labākais aktieris.

 

Turklāt 1999. gadā viņš tika pagodināts ar Cēzara goda balvu. Sākotnēji izmaiņas kino pasaulē notika 1984. gadā, kad tika attēlots šausmu filmas “Šausmas Gobu iela” personāžs. Pēc tam atzinību guva par ievērojamo galveno lomu Emira Kusturicas iestudējumā “Arizonas sapnis” 1992. gadā.

 

Pēc tam tika panākta globāla atzinība filmā “Jiemagonist estedch” ar “Jiemmron estreed” palīdzību” 1995. gadā. Atzīstot viņa ievērojamo talantu, viņš ir saņēmis trīs nominācijas prestižajai Amerikas Kinoakadēmijas balvai.

Turklāt 2008. gadā viņam tika piešķirta Zelta globusa balva kā labākais aktieris komēdijā vai mūziklā par izcilo sniegumu filmā “Svīnijs Tods: Flītstrītas dēmons” 2007. gadā.

Karību jūras pirāti kļuva par īstu filmu sēriju, kurā Deps prasmīgi iemiesoja Sparova, kuģa kapteiņa tēlu. Džonijs Deps piedalījies arī vairākās filmās, piemēram, “Army Squad” (1986), “Ed Wood” (1994), “Dons Huans de Marko” (1994), “The Brave” (1997), “Donnie Brasco” (1997), “The Ninth Gate” (1999), “Finth Gate” (1999), “Cho0ding” (2004) de in ķis” (2005, balss), “Alise Brīnumzemē” (2010), “Rumas dienasgrāmata” (2011), un “Transcendence” (2014).

Lasi vēl: Šo metodi jūs noteikti nezinājāt: triks, kā var izmantot nopļautu zāli sev par labu

Diemžēl pavisam īsu brīdi iepriekš nāca klajā nelāga informācija par leģendāro aktieri Džoniju Depu. Ģimene ir gatava komentēt notikušo. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment