Izņemiet šīs lietas no kabatām! Tās piesaista neveiksmi un naudas trūkumu

Reiz mana vecmāmiņa ieraudzīja, kā es izkratīju no jakas kabatām kaudzēm lietu, un uzreiz sāka mani lamāt. Ko tu dari, tā nedrīkst darīt! Izrādās, ka daudzas lietas, ko mēs nēsājam džinsos un virsdrēbēs, piesaista nepatikšanas.

Es ieklausījos savas gudrās vecmāmiņas vārdos un drīz vien pamanīju, ka mana finansiālā situācija sāka mainīties uz labo pusi.

Ja izlasīsiet manu rakstu, uzzināsiet, kuras lietas jūsu kabatā atņem jums bagātību. Daudzas no tām jūs nēsājat līdzi!

Kādas lietas mūsu kabatās piesaista mums neveiksmi un naudas trūkumu?

Kabatas ir ērtākais cilvēces izgudrojums. Tās izgudroja gudri un atjautīgi cilvēki, lai mēs varētu nēsāt visas nepieciešamās lietas pie sevis, neaizņemot vietu somā.

Taču, tiklīdz apģērbam tika piešūta pirmā kabata, uzreiz tautā parādījās daudz ar to saistītu māņticību. Tā kā mūsu senči no dabas ir gudri, atjautīgi un vērīgi, viņu skatienam nepalika nepamanīts, ka daži priekšmeti, ko mēs nēsājam kabatās, mums piesaista nepatikšanas un finansiālas grūtības.

Kabata ir visērtākā dažādu sīkumu un noderīgu lietu glabātuve. Taču tajā nevar nēsāt visu!

No savas gudrās vecmāmiņas, tautas gudrību krājējas, es uzzināju, kas ir tās viltīgās lietas, kas mūs var sagraut. Un es jums esmu sastādījusi nelielu sarakstu ar top priekšmetiem, kuriem nav vietas mūsu kabatās.

Asi priekšmeti

Asi priekšmeti kabatās piesaistīs konfliktus jūsu dzīvē, pasliktinās attiecības ar cilvēkiem.

Lasi vēl: “Šajā nedēļas nogalē sāksies murgs”: sinoptiķi ir pēkšņi mainījuši prognozi 2. un 3. decembrim

Pie tiem var pieskaitīt nažus, šķēres, piespraudes un pat matu sprādzes. Tautas gudrība vēsta, ka šī aizlieguma pārkāpējiem draud biežāki konflikti. Un nāksies skandalēt gan mājās ar radiniekiem, gan ārpus mājas ar svešiniekiem.

Īpaši bīstami ir nēsāt kabatā nazi. Šāds ieradums rada draudus cilvēka dzīvībai.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment