Tikai 2 noteikumi, kas uz visiem laikiem mainīs jūsu personīgo dzīvi

Tikai 2 noteikumi, kas uz visiem laikiem mainīs jūsu personīgo dzīvi.  Tie, kas tos nezina, ir nolemti tērēt laiku un nervus ar nepiemērotiem cilvēkiem.

Personīgajā dzīvē ir tikai divi noteikumi, kas patiešām darbojas. Tie ir piemēroti gan vīriešiem, gan sievietēm. Un tie, kas tos nezina, ir nolemti tērēt laiku un nervus ar nepiemērotiem cilvēkiem.

Pirmais noteikums. Attiecībām jābūt vieglām

Tām jābūt vieglām jau no paša sākuma. Jau no pirmajām minūtēm. Cilvēks, ar kuru uzreiz jūtaties kā ar vecu paziņu, jums der vairāk nekā tas, kurš būtu jāaudzina gadiem ilgi.

Puisis, ar kuru piecpadsmit minūtes esi gatava palikt viena tirdzniecības centra tualetē, ir labāks nekā tas, kuram septiņus gadus esi rakstījusi neatbildētas vēstules. Meitene, kas uzreiz izrāda interesi par tevi, ir labāka par nepieejamu skaistuli, kuru vajadzētu aizvest uz Bahamu salām. Vienkārši ir labi. Sarežģīti ir slikti.

Lasi vēl: “Šajā nedēļas nogalē sāksies murgs”: sinoptiķi ir pēkšņi mainījuši prognozi 2. un 3. decembrim

Lasi vēl: Zvaigznes no 1. līdz 5. decembrim spēcīgi ietekmēs šos 3 zodiaka zīmju pārstāvjus; gaidāms finansiāls uzrāviens

Tā ir aksioma. Tev tā nav jāpierāda. Patiesībā tev attiecībās uz sava rēķina nav jāpierāda nekas.

Jums nav uz nevienu jāpiespiežas, jāpielāgojas nevienam vai jācenšas kādu vajāt. To izdarījis vienreiz, tu to darīsi katru dienu, un atbildē ieraudzīsi tikai kaprīzu neapmierinātu seju.

Ja uzreiz nesanāca, neaizdegās, neizdūmojās – nevelciet kaķi aiz astes. Tātad – ne tavs cilvēks. Sarežģītas attiecības ir piemērotas tikai tiem, kam ir garlaicīgi un kam ir daudz brīvā laika. Visas pārējās ciešanas tikai sabojā nervus.

Nav vērts uzvelt uz sevi sarežģītas attiecības. Attiecības, kurās tu dari tikai to, ko dejo pēc kāda melodijas, – pazemojošas. Agrāk vai vēlāk jūsu pacietības robeža beigsies. Neļaujiet sevi ievilkt sarežģītās attiecībās.

Tomēr otrs noteikums ir pat vēl svarīgāks…

 

Otrs noteikums- Attiecībām ir jāsniedz prieks

Šim apgalvojumam arī nav vajadzīgi pierādījumi. Tiklīdz attiecības pārstāja nest prieku un sāka nest pretīgumu, pārtrauciet šo parādību pašā saknē.

Nepieradiniet pie strīdēšanās, raudāšanas un trauku dauzīšanas. Atstājiet garās sarunas, pārmetumus, savstarpējus apvainojumus. Tas nav normāli! Tas ir ceļš uz elli! Tiklīdz attiecības pamet prieks, tās kļūst bezjēdzīgas. Liekas – kas gan tur grūts…

Bet daudzi cilvēki gadiem ilgi košļā savu aizvainojumu sienu! Viņi nodarbina savas smadzenes ar nevajadzīgiem strīdiem! Jums tas nav jādara! Tiklīdz jūs saprotat, ka jūsu vārdi atņem prieku  – labāk aizveraties . Ja sākas strīds – aizej prom.

Lasi vēl: “Šajā nedēļas nogalē sāksies murgs”: sinoptiķi ir pēkšņi mainījuši prognozi 2. un 3. decembrim

Lasi vēl: Zvaigznes no 1. līdz 5. decembrim spēcīgi ietekmēs šos 3 zodiaka zīmju pārstāvjus; gaidāms finansiāls uzrāviens

Cilvēks vēlas tikai vainot un pārmest – neļaujiet, lai viņš jums uzspiež vainas apziņu. Ejiet prom! Attiecības ir domātas priekam. Visas pārējās attiecības “bērnu dēļ”, “jo visi tā dzīvo”, “no ieraduma”, “jo bez viņa ir vēl sliktāk” var tikai paņemt un aiznest līdz atkritumiem..

Arī interesanti: Kāpēc jums vajadzētu rupjmaizes vietā maltai gaļai pievienot tikai baltmaizi: ļoti svarīgs punkts

 

Leave a Comment