Ilgi gaidītais “WhatsApp” atjauninājums beidzot ir pieejams arī saviem lietotājiem; simtiem cilvēki pat neslēpj prieku

Pavisam nesen “WhatsApp” pārstāvji stāstīja par ļoti priecīgu ziņu visiem lietotājiem. Viņi stāstīja par lietotnes atjauninājumu, norādot, ka lietotāji varēs to izmantot jau tūdaļ pat. 

Lietojumprogramma tiek piedāvāta bez maksas sākotnējā lietošanas gadā. Tomēr, sākot ar otro gadu, tiek piemērota ikgadējā abonēšanas maksa USD 0,99 apmērā.

Plašā WhatsApp ieviešana ir ievērojami samazinājusi parasto īsziņu izmantošanu, radot ievērojamus finansiālus zaudējumus telekomunikāciju korporācijām.

2016. gadā aptuvenais WhatsApp lietotāju skaits sasniedza satriecošu vienu miljardu, pozicionējot to kā pasaulē otro lielāko tiešsaistes saziņas platformu, kas ir otrajā vietā aiz Facebook, kurā ir 1,5 miljardi lietotāju.

WhatsApp 2009. gada februārī dibināja Braiens Aktons un Jans Koums, bijušie Yahoo! darbinieki. 2009. gada janvārī pēc tam, kad Koum iegādājās iPhone, viņš un Aktons nolēma izveidot lietotni App Store.

Ideja aizsākās kā lietotne, kas tālruņa kontaktpersonu izvēlnē parādītu statusus, parādot, vai persona atrodas darbā vai zvana, tomēr drīz vien viņi izdomāja lietotni papildināt.

Lasi vel: Milzīgas sēras Dziesmu un deju svētku atbalstītājiem: Mūžībā devies izcils Latvijas horeogrāfs

Šodien ”WhatsApp” pārstāvji publiskoja ļoti priecīgu ziņu par atjauninājumu, kuru lietotāji jau tik ļoti sen gaidīja un tu tas beidzot ir klāt un to var izmantot!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment