Jūlijā stāsies spēkā jaunas izmaiņas, kuras ietekmēs ikvienu elektrības lietotāju: ”Tas laiks ir pienācis”

Ar 1.jūliju spēkā stāsies nopietnas izmaiņas, kuras ietekmēs ikvienu elektrības lietotāju. Šo būtu vērts ļoti rūpīgi izlasīt un ņemt vērā, jo jūlijs ļoti strauji tuvojas. 

AS Sadales tīkls paziņoja, ka vērtēšanas gaitā tarifos iekļautās izmaksas būtiski samazinājušās, tomēr tās abiem operatoriem ir augstākas, nekā pašlaik esošajā tarifā ietvertās.

Šie attiecīgi jaunie tarifi atstās ietekmi uz pilnīgi visiem lietotājiem – gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Abu operatoru jaunie tarifi stāsies spēkā 1.jūlijā.

Paši svarīgākie ietekmējošie faktori AS “Sadales tīkls” tarifa kāpumam ir bijusi elektroenerģijas cena tirgū, par kādu operators iegādājies elektroenerģiju AS “Sadales tīkls” tehnoloģiskajam patēriņam un sistēmas uzturēšanai.

 

Lai iegūtu precīzu informāciju par gaidāmajām izmaiņām Jūsu rēķinā, sirsnīgi aicinām izmantot AS “Sadales tīkls” nodrošināto tarifu kalkulatoru.

Turklāt PUK aicina izvērtēt Jūsu elektroenerģijas lietošanas tendences un pieslēguma efektivitāti, lai atteiktos no jebkādas neproduktīvi izmantotas pieslēguma jaudas un tādējādi samazinātu Jūsu ikmēneša jaudas uzturēšanas izdevumus.

Šīs lietas noskaidrošanai kalpos AS “Sadales tīkls” Slodzes aprēķina kalkulators.

Lasi vēl: “Ko tev atnesīs 2023. gada jūnijs?”: laimīgākās zodiaka zīmes mīlestībā un finansēs

Par sadales tarifu izmaiņām AS “Sadales tīkls” informē sabiedrību, izplatot informāciju AS “Sadales tīkls” oficiālajā mājaslapā un dažādos plašsaziņas līdzekļos, kā arī papildus konsultējoties ar uzņēmēju aprindām. dažādās pašvaldībās visā Latvijā.

Leave a Comment