Ieva Brante Tik atklāta, kā vēl nekad savā dzīvē: “Vīriešus neinteresē kāds Tev ir duspsis, bet gan…”

Jaunākajā sērijā “Satiekoties ar savējiem” mēs pievērsāmies aktuālam un diskutējamam jautājumam par partnera meklēšanu.

Ieva Brante, juriste un sporta entuziaste, dalījās ar savām personīgajām pieredzēm un uzskatiem šajā jomā. Viņa akcentēja, ka, lai gan mūsdienu iespējas iepazīties ir daudzveidīgas, sporta zāle, viņas skatījumā, var nebūt optimālākā vieta potenciālā dzīvesbiedra meklēšanai.

Ieva dalījās ar savu pieredzi, norādot, ka regulāri apmeklējot sporta zāli un piedaloties intensīvos treniņos, viņa var izstarot nopietnību un prieku, kas varētu radīt iespaidu par viņas vēlmi koncentrēties uz tikai konkrētām lietām.

Diskusijas par vīriešu tuvināšanos sporta zālē nesaistījās tikai ar komplimentiem un treniņu padomiem; tās izraisīja arī smiekli un domu provocējošas situācijas, kas papildināja raidījuma dinamiku un palielināja skatītāju interesi.

Latvijā jauns likums attiecībā uz skaidru naudu: lūk, ko tas nozīmēs iedzīvotājiem

Ieva izteica savu skatījumu, uzsverot, ka viņa, kā neatkarīga sieviete, vienmēr ir atvērta vīriešu uzmanībai gan ikdienas situācijās, gan arī sporta zālē. Viņa norādīja, ka, ja viņas galvenais mērķis ir iepazīšanās, ir saprotami un pievilcīgi, ja kāds izrāda interesi par kopīgu aktivitāšu veikšanu. Pat humora pieskaņā viņa minēja, ka šādās situācijās varētu rasties pat aizraujoši un smieklīgi treniņi.

Lasi vēl: “Šis bija baigi…..” LTV leģendārais žurnālists Andrejs Volmārs ar savu izrunāšanos un izturēšanos Artusa Kaimiņa raidījumā pamatīgi pārsteidzis latviešus (video)

Tomēr Ieva uzsvēra svarīgu aspektu – ja viņas mērķis ir kaut kas dziļāks un svarīgāks, viņa ir gatava “pārtraukt” fiziskās aktivitātes un veltīt laiku sarunai. Šis pieejas maiņas brīdis parāda viņas gatavību dalīties ar savām dzīves vērtīgākajām domām un aspektiem, veidojot dziļākas saiknes, kas pārsniedz vienkārši kopīgus treniņus sporta zālē.

Lūk vēl cits Video no galvenās sērijas ar Ievu:

Tomēr šoreiz raidījuma galvenais ieteikums nav saistīts ar šo Dupsi. Ko tad īsti ir noticis ar to? Ieva turpina atklāt visu sīkumos! Tas ir jāuztver nopietni! Ievas interesantais paziņojums par to, ko vīrieši patiesībā vēlas sievietēs, turpina raisīt interesi.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment