Ieva Brante tik atklāta kā nekad: “Vīriešus neinteresē kāds tev ir dupsis, bet…”

Raidījumā “Kad viņas satiekas” tika aplūkota plaši aktuāla tēma – kur un kā atrast savu dzīves partneri. Juriste un sporta entuziaste Ieva Brante uzskata, ka iepazīties iespējams visur, taču viņas personīgajā pieredzē sporta zāle nav tas ideālais satikšanās vietas variants.

Ieva stāsta, ka, uzturot aktīvu dzīvesveidu sporta zālē, viņa iegrimusi intensīvā treniņā, tāpēc viņas izskats varētu izrādīties “nopietns un koncentrēts”, nevis draudzīgs un pieejams. Raidījuma vadītājas ar smaidu jautā, vai Ieva tiešām noraidītu vīrieti, kas nāktu klajā ar komplimentu un meklētu padomu par kādu vingrojumu, pat ja tas notiktu sporta zālē.

 

“Varbūt… bet tas ir tik sekli! Protams, ja mans mērķis ir iepazīties, tad es pateikšu – jā, super, ejam, darām kopā! Un mums varbūt pat būs kopā super treniņi. Bet! Ja tas ir mans mērķis… “

Izskatīgā TV personība Lelde Ceriņa piedzīvojusi iespaidīgas vizuālās pārmaiņas pēc šķiršanās no vīra

Lasi arī: Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”

Tomēr Ieva atklāj, ka, būdama brīva sieviete, viņa ir devusi vīriešiem iespēju pieiet viņai arī sporta zālē, norādot, ka ja tā ir viņas vēlēšanās un mērķis ir iepazīties, tad viņa varot uz mirkli “izslēgt” savu hanteli un teikt lai tā pagaida.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Ieraksts no cita raidījuma sērijas ar Ievu:

Lasi arī: Kritiska situācija! Pilsētā izsniegts sarkanais brīdinājums; “Apstākļi drīzumā var kļūt ļoti riskanti…”

Tomēr tas pat nav raidījuma labākais padoms… Kas tur īsti ir ar to dupsi? Ieva tālāk pasaka visu kā ir! TEV IR JĀIZLASA Ievas izcilais citāts par to, ko tad vīrieši īstenībā meklē sievietē…

Lasi vēl: Izskatīgā TV personība Lelde Ceriņa piedzīvojusi iespaidīgas vizuālās pārmaiņas pēc šķiršanās no vīra

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment