Iemācīju savu veco vīramāti, kā aizmigt 5 minūšu laikā. Iepazīstinu ar 2 efektīviem veidiem, kā samazināt stresu un ātri aizmigt

Mūsu vecāki ir ļoti jūtīgi pret visu, kas notiek pasaulē. Viņiem nav iespējams izskaidrot, ka televīzija vairs nav pilnīgi drošs informācijas avots. Cilvēki tur strādā tikai tādēļ, lai palielinātu reitingus un tādējādi palielinātu reklāmas pārdošanas apjomu.

Mana vīramāte tam netic, un viss. Viņa saka: “Kā gan tā varēja! Tā ir televīzija, viņi uzaicina tādus slavenus cilvēkus.” Viņa saka: “Tā ir televīzija. Un es pati, būdama studente, mēnesī strādāju tieši šajā televīzijā par tādu kā pieaicināto ekspertu no malas, tāpēc es precīzi zinu, kā šī sistēma strādā.”

“Eksperti”, kas uzstājas televīzijā ir viņas dakteri, bet aktieri, kas izspēlē izdomātus stāstus, viņas skatījumā ir īsti notikumi.

Tāpēc viņa pa dienu aizraujas ar šiem “neiedomājamajiem” stāstiem, bet vakarā nevar aizmigt, jo uztraucas par pasaules likteni. Centieni viņu pārliecināt pāriet uz grāmatām un hobijiem nav devušas nekādu rezultātu, jo mana vīramāte baidās “palaist garām kaut ko svarīgu”. Es nezinu, kā viņa ietekmē pasaules likteni, bet acīmredzot, viņasprāt, viņai ir zināma ietekme.

Kad viņas sūdzības sasniedza vispārējus apmērus, un viņa vairākas naktis pēc kārtas nevar aizmigt, sapratu, ka ir jāiejaucas.

Visvienkāršākais, ko varēja izdarīt bez ārsta un medikamentu iesaistīšanas, – tās ir 2 efektīvas psiholoģiskas metodes, ar kurām vienmēr dalos ar tuviem cilvēkiem un paziņām, ja ir tāda nepieciešamība.

Tās abas darbojas nevainojami, bet te uz dažu cilvēku temperamentu der pirmā, bet uz dažu – otrā. Un daži tās pat kombinē.

Metožu būtība

Pirmajā gadījumā mēs strādājam ar plaušām, bet otrajā – ar smadzenēm. Šīs metodes labi darbojas ne tikai aizmigšanai vai nomierināšanai, bet arī panikas lēkmes, trauksmes lēkmes laikā.

Lasi vēl: Kāpēc mūsu senči zem gultas lika spoguli? Izrādās, tam ir kāds ļoti nopietns iemesls, kas ietekmē mūsu dzīvi

1. iespēja: kvadrātveida elpošana

Saskaitām līdz četri un šajā laikā ieelpojam, tad aizturam elpu, atkal skaitot līdz četri. Tad izelpojam, kamēr skaitam līdz četri un atkal aizturam elpu, skaitot līdz četri.. Un tā tālāk pa apli. Tas ļoti ātri nomierina! Jūsu sirdsdarbība palēninās, asinsspiediens pazeminās, stress izzūd, nervu sistēma nomierinās, un mēs nomierināmies līdz ar to.

Elpošana ir ļoti svarīga. Žēl, ka ne visi to apzinās.

Elpošana ir instruments, kas vienmēr ir ar jums, tas ir bezmaksas un efektīvs! Izmēģiniet to! Tad, kad šāda elpošana kļūs par ieradumu, jūs pārstāsiet “uzliesmot” jebkāda sīkuma dēļ.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment