Gudra saimniece vienmēr glabā ledusskapī burbuļplēvi un iesaka darīt to pašu

Pirms dažām dienām es apciemoju draudzeni. Viņa palūdza mani izņemt kaut ko no ledusskapja, un, kad es to atvēru, biju pārsteigta. 

Kad atgriezos mājās, es izmēģināju to pašu. Rezultāts bija redzams nedēļas laikā. Šeit dalos ar vienkāršu metodi, kā novērst nepatīkamu smaku ledusskapī.

Ledusskapja smarža

Mēs visi reizēm pērkam preces, kas ir iepakotas burbuļplēvē. Izrādās, ka šī materiāla pielietojums ir ļoti daudzveidīgs. To var izmantot ne tikai trauslu preču iesaiņošanai, bet arī ledusskapī.

Mandarīna mizu apkaisa ar sāli vai maltu kafiju, uzliek uz burbuļplēves un paslēp ledusskapī. Šis produkts ir lieliski piemērots, lai atbrīvotos no sliktas smakas. Tāpēc nesteidzieties mest plēvi tieši atkritumu tvertnē. Tā joprojām var dot labumu.

Bet ir vēl ar daži  triki, kas noderēs jebkurā virtuvē. Piemēram, parasts griešanas dēlis var darboties kā papildu plaukts pārtikas uzglabāšanai ledusskapī. Trauku mazgāšanas sūklis ir piemērots mitruma uzsūkšanai ledusskapja aizmugurē. Galvenais to laicīgi nomainīt, lai neveidotos pelējums un nepatīkama smaka.

Tomēr tas nav vienīgais…

 

 

Virtuves triki

Vēl viens veids, kā izmantot burbuļplēvi, var būt pārtikas uzglabāšana. Piemēram, ja jums rūpīgi jānovieto kāds maigs vai delikāts dārzenis vai auglis, varat to ietīt burbuļplēvē.

Produkti ilgāk saglabāsies svaigi, ja tie būs rūpīgi iepakoti burbuļplēvē. Šādā plēvē var uzglabāt olas un nebaidīties, ka tās aizripos pa visu ledusskapi.

 

Ja tilpums atļauj, ledusskapja plauktus var arī pārsegt ar burbuļplēvi. Šī metode saglabās plauktus tīrus, novērsīs bojājumu un skrāpējumu rašanos. Vienkārši ik pa laikam, atkarībā no piesārņojuma, šāda plēve ir jāmaina.

 

Kopumā mājā var atrast daudz veidu, kā izmantot burbuļplēvi. Ar to var aizklāt plauktus virtuves skapī. Izmantojiet to kā maigu līdzekli virsmu tīrīšanai, nevis sūkli, lai neatstātu skrāpējumus. Ir vēl tūkstotis ideju, kam noder burbuļplēve.

 

Leave a Comment