Gudra saimniece vienmēr glabā ledusskapī burbuļplēvi un iesaka darīt to pašu; ģeniāla doma!

Pirms dažām dienām es ierados ciemos pie draudzenes. Kaut kas bija jāizņem no ledusskapja, un viņa man palūdza to izdarīt. Atverot viņas ledusskapi, biju maigi izsakoties šokēta.

Protams, es nevarēju pretoties, un sievišķā ziņkāre ņēma virsroku. Es jautāju, kāpēc viņa glabā šo lietu ledusskapī? Draudzene smējās, bet visu izstāstīja sīki. Kad es atgriezos mājās, es izdarīju to pašu. Rezultāts bija pamanāms nedēļas laikā. Es dalos ar vienkāršu metodi, kā pārvarēt nepatīkamo smaku ledusskapī.

 

Smarža ledusskapja iekšienē

Mēs visi pērkam dažas preces, kas ir iepakotas burbuļplēvē. Izrādās, ka šīs lietas pielietojums ir ļoti daudzveidīgs. To var izmantot ne tikai trauslu preču iesaiņošanai, bet arī ievietot ledusskapī.

Mandarīna mizu apkaisa ar sāli vai maltu kafiju, uzliek uz burbuļplēves un paslēp ledusskapī. Šis produkts ir lieliski piemērots, lai atbrīvotos no sliktas smakas. Tāpēc nesteidzieties mest plēvi tieši atkritumu tvertnē. Tā joprojām var dot labumu.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām no 11. līdz 20. jūnijam jābūt uzmanīgām; ņemiet vērā!

Padalīšos vēl ar dažiem trikiem, kas noderēs jebkurā virtuvē. Piemēram, parasts griešanas dēlis var darboties kā papildu plaukts pārtikas uzglabāšanai ledusskapī. Trauku mazgāšanas sūklis ir piemērots mitruma uzsūkšanai ledusskapja aizmugurē. Galvenais to laicīgi nomainīt, lai neveidotos pelējums un nepatīkama smaka.

Tomēr tas nav vienīgais…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment