Globa nosauca viņaprāt nelaimīgāko sieviešu vārdu īpašnieces. Uzskata, ka nelaimes viņai seko pa pēdām

Katrs no mums ne reizi vien ir dzirdējis par laimīgu un neveiksmīgu sieviešu vārdu esamību. Par to zināja arī mūsu tālie senči. Jau sen ir zināmi vārdi, kurus vecāki nevēlējās dot savām meitām, lai nesagādātu viņām nelaimīgu likteni. Mēģināsim noskaidrot, kādi ir šie vārdi.

Uzzināsim arī, kurš sievietes vārds īpašniecei dāvās laimīgu likteni pēc Globas domām.

Starp sliktajiem vārdiem mūsu senči uzskatīja vārdu, kas piederēja citam ģimenes loceklim. Nav labi, ja mājā dzīvo divi cilvēki ar vienādu vārdu.

Tas vienam no viņiem draud ar problēmām, jo viņu starpā sargā viens sargeņģelis, un viņam ir grūti vienlaikus pasargāt divus aizbilstamos no nepatikšanām un nelaimēm.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Starp neveiksmīgajiem vārdiem bija tie, kurus nēsāja radinieki, kuriem bija neveiksmju daudz. Tika uzskatīts, ka bērns var atkārtot savu likteni.

Neveiksmīgi sieviešu vārdi

Domājot, kā nosaukt savu jaundzimušo meitu, jaunie vecāki mēdz sekot modei vai savai gaumei, dažkārt pat ģimenes tradīcijām. Ekstrasensi runā par nepieciešamību nopietnāk pieiet vārda izvēlei meitai.

Starp sieviešu vārdiem, kuriem ir neveiksmīga enerģija un kuri nolemj īpašniecēm vairākām neveiksmēm un dzīves grūtībām, ir vairāki populāri.

Vecākiem nav ieteicams dot savām meitām šādus vārdus:

Luīze

Lai gan tas īpašniecēm dos gara spēku un spēju pārvarēt dzīves grūtības, nesūdzoties par likteni, tās īpašniecei laimi nedāvinās. Viņai piesaistīs grūtības un nepatikšanas. Tos pārvarējusi, viņa gūs panākumus, taču viņai nebūs spēka par to priecāties.

 

Aleksandra

Meitene kopā ar savu vārdu saņems vīrišķīgu raksturu un stiprākā dzimuma pārstāvja īpašības. Viņai uz saviem trauslajiem pleciem būs jānes atbildības nasta par ģimeni un jānodrošina ar visu nepieciešamo. Liktenis viņai atņem iespēju būt vājai un mīļotai sievietei. Viņai ir lemts bites liktenis, strādājot sava kaimiņa labā.

Lasi vel: Omīte padalījās ar ļoti kraukšķīgu, gardu mazsālītu gurķīšu recepti

 

Inna

Vārds piešķir meitenei sarežģītu raksturu: nepiekāpību, spītību un konfliktus. Vārda īpašniecei ir augstas prasības pret citiem. Viņas mīļie viņu nesaprot. Attiecības ar cilvēkiem ir sarežģītas. Innai nav viegli sasniegt to, ko viņa vēlas, viņai būs jāpieliek visas pūles. Liktenis viņai vienkārši nedod dāvanas.

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment