Globa nosauca viņaprāt nelaimīgāko sieviešu vārdu īpašnieces. Uzskata, ka nelaimes viņai seko pa pēdām

Elīna

Vārda īpašniecēm ir grūts raksturs. Viņi ir strīdīgi, konfliktējoši, strīdīgi. Apkārtējie bieži strīdas savā starpā. Šī iemesla dēļ no viņiem izvairās ne tikai viņu paziņas, bet arī radinieki. Liktenis nav viegls. Jums būs jāmaina dzīves un darba vieta vairāk nekā vienu reizi, un pieredze ir nepieciešama.

 

Lita

Vārds var izraisīt tās īpašnieces skarbo likteni. Lita izceļas ar pieķeršanos un lielo mīlestību pret ģimeni, taču viņai draud priekšlaicīga tuvāko cilvēku zaudēšana.

Daudzas vārda īpašnieces iziet grūtu dzīves pārbaudījumu, cenšoties pacelt kājās savu smago likteni. Vārdam ir negatīva enerģija, kas nolemj īpašnieces neveiksmēm.

 

Lasi vēl: Ja ar tevi notiek šīs lietas, tad zini, ka tuvākos divus gadus diemžēl tevi vajās milzum lielas problēmas dzīvē

Tamāra

Liktenis nav laipns pret Tamāru. Viņai ir lemts saskarties ar nodevību un savu tuvinieku nodevību. Viņa ir neaizsargāta. Viņai ir grūti piedzīvot morālu traumu.

Dzīves pārbaudījumi viņai draud ar nervu sabrukumu un problēmām. Pastāv iespēja saskarties ar kādām nopietnākām problēmu. Vārds nolemj īpašniecēm šķirties laulībā.

Vārda izvēle ir ļoti svarīgs solis, jo tas atstāj savas pēdas cilvēka dzīvē. Jau sen ir pierādīts, ka vārds ietekmē tā īpašnieka raksturu un pat kaut kādā veidā nosaka viņa likteni.

To zinot, jāizmanto senču gudrības un ekstrasensu padomi, lai pašam bērnam neiedotu neveiksmīgu vārdu, kas viņu nolemtu grūtai dzīvei. Jums vajadzētu dot priekšroku laimīgam vārdam, kuram ir spēcīga enerģija un kas var nest veiksmi un dot laimi tā īpašniekam.

 

Leave a Comment