Ja ar tevi notiek šīs lietas, tad zini, ka tuvākos divus gadus diemžēl tevi vajās milzum lielas problēmas dzīvē

Cilvēks, baiļu un aizspriedumu iespaidā, labprāt tic sliktajām zīmēm. Sliktās pazīmes paliek cilvēka atmiņā ilgāk, jo negatīvie notikumi paliek atmiņā.

Noskaidrosim, kādas ir pazīmes, kas sola cilvēkam nenovēršamas nelaimes, problēmas un neveiksmes? Ticēt vai neticēt viņiem ir katra personīga lieta. Bet joprojām ir labāk tos zināt un spēt novērst iespējamās sekas ar vismazāko kaitējumu.

1. Ja jūs sapņojat, ka suņi uz jums rej, pat kož, tad tas nozīmē, ka jūsu tuvākie draugi izturēsies pret jums pilnīgi nedraudzīgi. Cilvēki var tenkot par jums aiz muguras.

Lai saplānotu pret tevi. Drīzumā var rasties problēmas ar kādu tuvu draugu vai vairākiem draugiem. Pievērsiet uzmanību tam, cik daudz suņu bija jūsu sapnī, cik daudz draugu plāno pret jums. Jo vairāk suņi sapnī rej vai kož, jo spēcīgāku sitienu saņemsiet no mīļajiem. Šī ir droša zīme, kas nekad nemaldina. Tā uzskata daudzi cilvēki.

2. Tauriņa ielidošana cilvēka mājās nozīmē viena no ģimenes locekļiem, kas pēc tam var kļūt nelaimīgs.

3. Ja jūsu mājās pēkšņi sāk čīkstēt grīdas dēļi vai durvis, tad jāuzmanās no finansiālām grūtībām.

4. Daudziem cilvēkiem patīk dziedāt agri no rīta. Taču tikai daži cilvēki zina tādu tautas zīmi, ka pirms brokastīm nevar dziedāt, pretējā gadījumā līdz vakaram noteikti birs asaras.

5. Ja iebāzi maizē nazi un atstāji tur, tad ģimenē sāksies strīdi. Tāpat uz nakti nevajadzētu atstāt asus priekšmetus uz galdiem. Naži un šķēres jānoliek atvilktnēs, pretējā gadījumā mājā sāksies skandāli.

Lasi vēl: Zvaigznes brīdina: kurām zvaigžņu zīmēm jūlijā gaidāmas problēmas un tās jūs skars ilgi

6. Tu nevari publicēt publiskai apskatei fotogrāfijas, kurās tu skūpsties ar savu mīļoto. Tas noved pie nodevības un skandalozas atdalīšanas.

7. Jūs pats nevarat nogriezt matus sev. To darot, jūs saīsināt savu dzīvi.

 

Leave a Comment