Gatavojieties pilnīgam trakumam no 27. oktobra: meteorologi norāda, kas sāksies nedēļas nogalē

Gatavojieties pilnīgam trakumam no šodienas, 27. oktobra: meteorologi norāda, kas sāksies nedēļas nogalē. Ir jābūt jau gatavam to sagaidīt. 

Meteorologi ir pastāstījuši par klimata trakumu, kas daudzos reģionos sāksies jau 27. oktobrī. Laikapstākļi burtiski mainīsies līdz darba nedēļas beigām. Un kombinācijā ar citiem faktoriem tas radīs pilnīgu haosu. Par to pastāstīja pazīstamais sinoptiķis.

Pēc speciālista domām, strauja laika apstākļu pasliktināšanās tuvākajā laikā aptvers gandrīz visu Eiropas centrālo un austrumu daļu.

Nedēļas sākumā Eiropas centrā, kā arī ziemeļaustrumos bija vērojama ievērojama atdzišana. Temperatūra ir sasniegusi punktu, kurā tā parasti saglabājas novembrī.

 

Tomēr, tuvojoties nedēļas nogalei, situācija kļūs vēl sliktāka. Kā norādīja sinoptiķis, tuvākajā laikā centrālos un austrumu reģionus pārklās sniega fronte, kas nāks no ziemeļiem un atnesīs nokrišņus. Fronte skars Baltijas jūras reģionu, tostarp pilnā mērā apklājot arī Latviju.

Lasi vēl: Leģendārā Vanga atklāja, ka šai zodiaka zīmei ir īpaša misija uz Zemes. Līdzšinējie mīti par šo zīmi ir galīgi ačgārni!

Lasi arī: Pievienojiet šo līdzekli sava Ziemassvētku kaktusa laistāmajam ūdenim, un tas acumirklī atgūs ziedus un apburs jūs ar tiem visa gada garumā

Tiek norādīts, ka Baltijas reģionā snigšana sāksies vēlā ceturtdienas naktī. Taču galvenais klimatiskais trakums gaidāms piektdien, 27. oktobrī.

Tomēr nedēļas nogalē ir sagaidāms šāds scenārijs..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment