Gatavojieties pilnīgam trakumam no 27. oktobra: meteorologi norāda, kas sāksies nedēļas nogalē

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm pēdējā nedēļas darba dienā snigšana Latvijā pastiprināsies, un temperatūra pazemināsies līdz mīnus pieciem grādiem.

Tajā pašā laikā dienas laikā termometra stabiņi pakāpsies līdz nullei. Un tas, kā brīdina meteorologs, novedīs pie tā, ka daudzviet Latvijā gaidāms apledojuma lietus.

 

Lasi arī: Cik daudz skaidras naudas ir atļauts iemaksāt kontā katru mēnesi?

Lasi vēl: “Pūtīs pārmaiņu vējš”: 2023. gada rudens beigās 4 debesu zīmes dzīvē piedzīvos baltu svītru

Tā ir bīstama dabas parādība, kuras rezultātā plāna ledus kārtiņa pārklāj ceļus, kā arī kokus un elektrolīnijas. Tajā pašā laikā daudzviet izveidosies sniega sega, kuras biezums sasniegs līdz pieciem centimetriem.

Nedēļas nogalē Latvijā jau būs sniegs ar lietu, un temperatūra pāries plusu zonā. Taču temperatūras svārstību dēļ ceļus klās apledojums. Tas būtiski var ietekmēt autovadītājus, tādēļ ir jābūt ļoti piesardzīgam uz ceļiem.

Pēcpusdienā kļūs mākoņains, un vakarā, sākot no reģiona dienvidrietumu daļas, snigs. Gaisa temperatūra no -1 līdz +1 grādam. Atmosfēras spiediens pazemināsies un būs 745 mm Hg, kas ir nedaudz zem normas. Piektdien brīžiem snigs, vietām sals un vietām līs no 0 līdz -2″, – sacīja meteorologs.

Arī interesanti:

Marinēti kāposti: kā pagatavot gardu, vitamīniem bagātu ēdienu

Loterijas prognoze 2023. gada novembrim visām debesu zvaigznāju zīmēm

28.10.2023. gads: Spēcīgs mīlestības, iekšējā spēka un globālo pārmaiņu pilnmēness: kā pavadīt periodu un uz visiem laikiem slēgt aptumsumu koridoru

Leave a Comment